2777
2789
عنوان

چی درست کنم😣

161 بازدید | 4 پست

سلام خانما نامزدم کبدش چرب شده دکتر گفته پرهیز غذایی داشته باشه، الان من میخوام یچیز خیلی شیک و خوشمزه براش درست کنم که واسه کبدشم مشکلی پیش نیاد کسی میتونه راهنمایی کنه

مرغ و ماهی رو میتونی طعم دار کنی تو فر بپزی

یه سری ادویه جات برای کبد چرب مضره که از دکترش بپرس

زندگی شاید ان جشنی نباشد که انتظارش را داشتی            اما حالا که به ان دعوت شدی تا می توانی زیبا برقص Ես փնտրում եմ հին հայ ընկերներ

من کلا غذاهام آب پزیه 

ولی طعم دارش میکنم قشنگ 

روغن زیاد خوب نیست که

اولا سلام 😁😊❤️ دوما اینکه خانم‌های باردار که خدا لطف کرده بهشون بچه داده واسه ما هم که منتظر بچه هستیم دعا کنن که خدا لطفشونو شامل حال ما هم بکنن سوما سپاس و تشکر😁❤️چهارما ۸سال انتظار کم نیستا☹️😁ولی حتما حکمتی هست 😊پنجما اینکه ۸سال بی بی چک زدم دیگه شده عضو خونوادم خانم بی بی چک😁❤️ ای وی اف کردم نشد که نشد 😯ششم اینکه سال دیگه مطمعنم نی نی مو بغل میکنم عکسشو میزارم همه بگن کو کو😁👍👍👍عاشقتونم❤️❤️❤️شکر خدا🙏🏻🙏🏻🙏🏻الان شکر خدا😍😍😍😍😍😍😍😍 دوماه که بچه هام بغلم ۲قلو 😍😍😍😍😍😍گر صبر کنی زغوره حلوا سازی 😍😍😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من اطلاع ندارم چی واسه کبد خوبه اما هرچی میپزی کم روغن بپز با روغن زیتون بپز اگه از بوش بدش نمیاد به برنج روغن نزن اصلا

أَلَیْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ؛ آيا خدا كفايت‏‌كننده بنده‌‏اش نيست