2821
2789
عنوان

خریداینترنتی

74 بازدید | 4 پست

دوستان من میخام ی کسبوکاراینترنتی راه بندازم مثلا ازاین سایتاخریدکنم بعدبایه درصدخییییلی کم نسبت ب بازاربفروشم همش هم اینترنتی ی چن تا برنامه هس مث پاساژ وهشت ودیجی کالا میتونم از اینا خرید کنم بعدروهرجنسی مثلا دوسه هزارتومن برام داشته باشه ولی شوهرم میگه اینا کلاهبرداری اعتماد نکن نمیدونم چیکارکنم کسی تاحالا ازاین برنامه هاخریدداشتع بااینکه اصن کارم میگیره شهرمونم کوچیکه ولی قیمتاش فوق العاده بالاست

تعداد رای : 2
نظرسنجی
اره
2
100%
ن
0
0%
9/9/99بهترین اتفاق زندگیم خاهدافتادمن شک ندارم ❤❤❤❤❤

ببین من خودم از دیجی کالا سفارش دادم و راضی بودم و حتی وقتی دیدم سایز لباس بهم نمیخوره مرجوعش کردم و پولم رو به حسابم بدون اینکه چیزی کم کنند ریختن و ازش راضی بودم.

ولی اینکه خودت بخای یه سایت  خرید اینترنتی بزنی اونم برای شهر خودتون کلی دردسر داره و برات سودی نداره اونم به این شکل که از عمده نخری و از سایت های اینترنتی بخای خرید کنی.

میتونی با زدن کانال تلگرامی و اینستا محصولاتتو توی شهرتون بفروشی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین من خودم از دیجی کالا سفارش دادم و راضی بودم و حتی وقتی دیدم سایز لباس بهم نمیخوره مرجوعش کردم و ...

اونم به نظرم از چیزی که بیشتر استقبال میشه استفاده کن مثل لباس و روسری یا لوازم فانتزی و کاربرد خانه و آشپزخانه ولی به قیمت مناسب

که میتونی اول از کانال های عمده فروشی کم بخری و بعد زیادش کنی تا مطمئن بشی از طرف مقابلت

ببین من خودم از دیجی کالا سفارش دادم و راضی بودم و حتی وقتی دیدم سایز لباس بهم نمیخوره مرجوعش کردم و ...

خب منم میخام همینکاروکنم ولی جایی رو سراغ ندارم بعدم ک موادغذایی قیمتاش نجومیه اینجا واینکه برالباسم مجبوری بدی شهر دیگه چون لباس خوب وشیک پیدانمیشع‌ فک کردم  این سایتامناسبه ولی شوهرم مخالفه میگه پولتومیخورن

9/9/99بهترین اتفاق زندگیم خاهدافتادمن شک ندارم ❤❤❤❤❤