2777
2789
عنوان

نی نی میخوام🙏🤲

62 بازدید | 6 پست

سلام کسی هست اینجا تخمدان پلی کیستیک داشته و باردار شده؟؟؟چقدر طول کشیده؟چی مصرف کرده؟؟خواهشا ج بدین

صدای خنده ی خدارامیشنوی؟!دعاهایت را شنیده🤲و به آنچه محال میپنداری میخندد🙂

من یکسآلع اقدآمم وآسه دومی ..پلی کستیک بودم خوب شدم ..

متفورمین هم میخورم ..

قبلا دوروز قبل پری لک بینی دآشتم سر سی روز هم پری میومد ...الآن ،امروز سی روزمه نه لک دیدم نه پری میترسم دوباره کیست بآشه😔

توروخدا برام دعآ کنین خیلی زندگیم ریخته بهم ...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم ی بار باردار شدی بازم میشی فکرش نکن 

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤

منم متفورمین و مدروکسی پروژسترون مصرف میکنم فقط ماه قبل پریودم دوهفته عقب افتاد که دکتر رفتم و سونو دادم گفت تنبلی تخمدان داری ورزش کن رازیانه بخور داروهاتم مصرف کن اقدام کردی تا سه ماه جواب نگرفتی دوباره بیا حالا میخواستم بدونم متفورمین و مدروکسی پروژسترون کسی رو درمان کرده؟؟؟درضمن این ماهم سر موقع شدم و خیلی هم دل درد قبل رو نداشتم

من خودم یکسال اقدام بودم باردار نشدم بعد نیت کردم چهل روز حدیث کسا رو بخونم چهل روز تموم نشده خدا یه ...

خیلی خوبه عزیزم که به خواستت رسیدی خدا ارحم الراحمینه