2777
2789
عنوان

ماه های اول بارداری سخته یا اخرش?

2131 بازدید | 62 پست

من الان ۱۳ هفتمه به غیر از تهوع مشکل دیگه ای ندارم ,و اینکه دلم هیچ غذایی نمیخواد اصلا چیزی هوس نمیکنم از همه چی بدم میاد اصلا گشنم نمیشه یعنی کلا اشتهامو از دست دادم ,من الان هیچی تو شکمم حس نمیکنم خالم همزمان با من بارداره میگه که من حسش میکنم ولی من هیچی کلا مثل قبلم طبیعیه بنظرتون ?

بارداری اولم ۳ ماه اول معرکه بودم هیچ مشکلی نداشتم 

الان پوکیدم

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولاش که سبک بالی 

اون سه ماه اخر که هی سنگین میشی سخته سخت

اگه واسه رفع عطش آب بخوری کلی لذت میبری و حالت خوب میشه.اگه مسابقه آب خوردن باشه دو لیوان که بخوری دلت درد میگیره و هیچ لذتی هم نمیبری.زندگی هم همینه... زندگی‌تون رو به مسابقه و مقایسه تبدیل نکنید. میشه از لحظات، از همین حالا لذت برد...

من تا ماه ۴م معده درد داشتم وای مردم الان ۳۴هفتم والا اونقد سخت نیس یکم شکمم سنگینه ولی سخت نیس ویار دهن ادمو صاف میکنه

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

منم هفته سیزدهمم هنوزم تهوع دارم

فقط تهوع و ضعف اذیتم میکنه

این دوتا نباشه هرچیز دیگه ای باشه اشکال نداره 😭😭

از این دوتا بدم میاد

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد 😍🤰🏻تاپیک دورهمی مامانای آذر99

طبیعیه ویارته ک اشتها نداری ولی سعی کن بخاطر بچت چیزی بخوری..و اینکه واسه حس کردن بچه زوده واست من الان ۱۸ هفته و ۵ روزمه تقریبا از ۱۶ هفته حسش کردم 

الحمدالله عل کل حال❤برای سلامت نی نی م خوشحال میشم اگه یدونه صلوات بفرستین🥰