2777
2789

نمیدونم گلم.

من اونجا زایمان نکردم عزیزم

این کاربری از تاریخ ۲۵ فروردین ۱۴۰۳ دست شاباله هست و پست های قبل مربدط ب شخص دیگه ایه.درخواست دوستی ب هیییچ‌عنوان قبول نمیکنم ،اگر با نظر من مخالفی لطفا ریپ نکن🌺 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

رضوی بهتره عزیزم ؟

جاریم موسی ابن جعفر زایمان کرده راضیه.

این کاربری از تاریخ ۲۵ فروردین ۱۴۰۳ دست شاباله هست و پست های قبل مربدط ب شخص دیگه ایه.درخواست دوستی ب هیییچ‌عنوان قبول نمیکنم ،اگر با نظر من مخالفی لطفا ریپ نکن🌺 
۱۰۰ درصد بهتره شوهر خودم پزشکه واقعا رضوی تمیز و استاندارد هست به خصوص تو این کرونا

ممنون عزیزم من شهرستانم زیرنظر کدوم متخصص بروم که بعد برای عمل سزارین بروم رضوی ؟

دولتی یا خصوصیه ؟؟

نمیدونم 

فک کنم خصوصی باشه.

حالا دوس داری زنگ‌بزن بپرس.

بیمارستان سینا هم خوبه

۱۰۰ درصد بهتره شوهر خودم پزشکه واقعا رضوی تمیز و استاندارد هست به خصوص تو این کرونا

عزیزم الان بیمارستان رضوی مال کرونایی هاست؟

یا نه؟

ممنون عزیزم من شهرستانم زیرنظر کدوم متخصص بروم که بعد برای عمل سزارین بروم رضوی ؟

ببین رضوی با کدوم پزشک قرار داد داره دکتر پتین عطاران رو که میدونم هست حالا نمیدونم انجام بده سزارین یا نه ولی من رفتم حانم دکتر بسیار دقیق و جوانی هستن البنه من واسه چکاپ رفتم باردار نیستم

ببین رضوی با کدوم پزشک قرار داد داره دکتر پتین عطاران رو که میدونم هست حالا نمیدونم انجام بده سزارین ...

چشم حتما تماس میگیرم خود بیمارستان .ممنونم