2777
2789
عنوان

دکتر امینی

2540 بازدید | 9 پست

سلام دوستان خوبین؟ 

کسی هست که با روش دکتر امینی اشنا باشه ؟ پیش رفته باشه و جواب گرفته باشه؟ 

اگه هست بیاین باهم باشیم از تجربیات هم استفاده کنیم... 

دکتر امینی بنیانگذار روش اموزشی کودک دو زبانه هستن و یه سری سی دی کارتن طبقه بندی دارن که کودک با تماشای اونا میتونه یه زبان خارجی و مثل زبان مادری یاد بگیره... گفتم یه توضیحی بدم برای کسایی که اشنا نیستن و واسشون سوال میش میاد 

اگه امکانش هست اونایی که از این روش جواب گرفتن یا دارن این روش و  در منزل پیاده میکنن بیان تا باهم همراه باشیم و ببینیم چقدر بچه هامون پیشرفت میکنن 

دکتر امینی از یکی از باسوادترین اساتید من بودن یه انسان باسواد و آگاه👌

روشش کودک دوزبانشون بی نظیره

من ایشون رو به پنج نفر از آشناها معرفی کردم الان دوتاشون سه ساله هستن و مثل بلبل انگلیسی صحبت می کنن

و سه تای دیگه الان پنج سال و هفت ساله و اونا هم کاملا مسلط شدن

فقط می تونم بگم بهترین روشه می تونید از شماره هایی که‌گفتن هم مشاوره بگیرید

قیمتاشونم فوق العاده منصفانست

🌹🌹🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام بله من دو فرزند دوزبانه با روش دکتر امینی دارم و الان پسرم در معرض زبان سوم هست و واقعا از این ...

سلام عزیزم میشه شماره خانوم اسفندیاری رو به من بدین یا هرکس دیگه ای که شما باهاش در ارتباط هستین

من گوشیم فلش کردم الان نیاز دارم برای پسرم سری دوم سی دی هارو بگیرم شماره ای ندارم ازشون

از تو واتساپ هم دلیت شدم از گروه اومدم بیرون 😔

ممنونت میشم

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

چقد تابلو با چند اکانت کامنت میذارید! نکنید این کارارو حق الناس به گردنتون میفته

روز ۲۱ اسفند ۹۸ دو خط خوشگل موازی که به هم نمیرسند نوید رسیدن روزای قشنگ رو دادن❤😍 خدا شکرت لطفا این دو خط رو نصیب هرکی که نی نی میخواد بکن زودِ زودِ زود