دیروز بعد مدتها خیالات نوجوانیم یادم اومد همش دلم میخاست با مردی ازدواج کنم که همه جوره هوامو داشته باشه بگه تو نگران نباش من همه چی رو حل میکنم شوهرم و من تقریبا همسنیم عاشق شدیم به سختی ازدواج کردیم الان احساس خوشبختی نمیکنم البته بعد از بچه دار شدن حس کردم دیگه خوشبخت نیستم پسرم رو خیلی زیاد زیاد دوس دارم ولی راستش گاهی از شوهرم نفرت میکنم نمیگم کار میکنه هر چی بخای سعی میکنه بخره ولی زود عصبی میشه دوس دارم خستگیهامو بیشتر درک کنه دعوام نکنین دلم سرد شده از زندگیم گاهی میگم کاش با یکی که ده سال ازم بزرگتر بود ازدواج میکردم
خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها.... قدر لحظات رو بدانیم
من همسرم 10سال از خودم بزرگتره و میگم کاش بایکی که فقط 2یا3سال بزرگتر بود ازدواج میکردم دنیاهامون کاملن متفاوته
ماآدما همیشه هرچیو داریم قدرشو نمیدونیم
خواب دیدم شهریور باردار میشم توی خواب حساب کردم بچم خردادی میشه برام دعا کنید بعداز ۱۲سال به آرزوم برسم حتی خوابشم برام شیرین بود من تاابد منتظر امیرعلی و نفس کوچولوم میمونم میدونم خدا به من نگاه میکنه و منم مادر میشم
احساس میکنم تمام آرزوهام بر باد رفته دلم خیلی زیاد گرفته
احتمالن افسردگی بعداز زایمان گررفتی محیط خونه رو شاد کن آهنگ شاد بزتر به چیزای بد فکر نکن خیلی سخته درکت میکنم ولی به زووور تو محیط های شاد قرار بگیر خواه ناخواه روت تاثیر میزاره بی خیال دنبا بابا میگذره با پسر گلت خوش باش
خواب دیدم شهریور باردار میشم توی خواب حساب کردم بچم خردادی میشه برام دعا کنید بعداز ۱۲سال به آرزوم برسم حتی خوابشم برام شیرین بود من تاابد منتظر امیرعلی و نفس کوچولوم میمونم میدونم خدا به من نگاه میکنه و منم مادر میشم
اصلن اصلن اصلن میگم که اون توی دنیا سیرمیکنه من تو دنیای دیگه چیزایی که تازه برای من جذابیت پیدا کردن اون سرش افتاده دلش میخاد من همه جا خانومی کنم و پخته عمل کنم ولی من شیطون و شرم کلن بعداز 8سال الان اون دختر شادو شنگول نیستم مثل خودش شدم هرکی منو میشناسه میبیندم میگه چرا مث پیرزنا شدی لباس پوشیدنو حرف زدن و آرزوهامم عوض شدم و این خیلی بده نه تقصیر همسرمه نه من فقط اختلاف سنی زیاد خوب نیست