2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بزن نت

خدایا مرسی بابت نعمت بزرگی ک بعد از دوسال بهم عنایت کردی .ایشالا دامن همه ی بی بچه ها بحق فاطمه زهرا سبز بشه .برا بسلامتی بدنیا اومدن بچم ی صلوات میفرستین؟

لطفا عکسش بده

اینجوری نمیتونم کمکت کنم،،،سونو چی دادی؟

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
سونوی رحم،مشکوک به بارداری بودم

اخه یعنی بقایا بارداری...بقیه جواب هم مهمه

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
همه چی نرمال،حتی تنبلی تخمدونم رفع شده

عقب انداختی؟

شاید ساک بوده و اشتباه متوجه شده

بیشتر بگو تا بتونم راهنماییت کنم

چیو عقب انداختم؟ ساک یعنی کیسه آب؟

پریودت لقب افتاده؟؟

ساک یعنی روزای اول بارداری

پریودم آره،بی بی زدم مثبت،آز دادم مشکوک،بتا بیست،بعد لک دیدم،رفتم باز آز دادم هنوز بیست مونده بود

باردار نیستی

برو دکتر که بهت دارو بده،دفع کنی

[QUOTE=141240278]باردار نیستی برو دکتر که بهت دارو بده،دفع کنی[/QUOTE نه من جنینو دیدم که افتاد

پس تموم شده دیگه

بقایا داری باید دارو بخوری دفع شه

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز