2821
2789
عنوان

خرید کالسکه

153 بازدید | 19 پست

دوستانی که کالسکه کویینی مود از برند مکسی کوزی داشتند یا تجربه این کالسکه رو تو اطرافیانتون داشتید,میشه لطفا راهنماییم کنید..من میخوام کالسکه کویینی مود رو بخرم نمیدونم تو این بازار که انقدر تنوع هست انتخاب درستیه ایا?

من رفتم دیدم متوجه شدم دلیجان با اسکلت بنیتا با رویه ی خارجی بخرم بهتره

چون کالسکه های خارجی توی فامیل دیدم که با این گرمی هوا زود خراب شدن اما این بنیتاهارو میبینم بچه ۳ یا ۴ساله توشون نشسته توی بازار 

لایک نکن جون خودت ریپلای بهتره ماسکتم بزن کرونا خیلی خره

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هرچی میخرید سبک باشه زیر ۳ کیلو     من اول ست خریدم   بعد مجبور شدم برم  مارک چیکو  اون موقع ها بود  الان دیگه نیست  عصایی بود سبک هر وقتومیخواستم از خیابون رد بشم  بچمو بغل میکردم و با یه دستم کالسکه از بس سبک بود و محکم  عالی بود

من رفتم دیدم متوجه شدم دلیجان با اسکلت بنیتا با رویه ی خارجی بخرم بهتره چون کالسکه های خارجی توی فا ...

کویینی رو دیدید?من هنوز از نزدیک نتونستم برم ببینم,بخاطر ترسم از کرونا و اینجور چیزا

منم تعریفشو زیاد شنیدم.

چرا انقدر زیاد میخوای برا کالسکه هزینه کنی 

از دو میلیون بیش‌تر خرج کالسکه نکن 

من شنیده ام بعضی بچه ها اصلا رو کالسکه نمیشینن

یه‌پنجره‌با‌یه‌قفس…یه‌حنجره‌بی‌هم‌نفس…..💔#شادمهر

چرا انقدر زیاد میخوای برا کالسکه هزینه کنی  از دو میلیون بیش‌تر خرج کالسکه نکن  من شنیده ...

اخه پسر برادرم تا پنج سالگی نشست,اصلا عصای دستمون بود تو بیرون,اگه راحت باسه میشینه,کیف میکنه اینجور از,بیرون رفتن و پیاده روی,نمیشه خوبشو نخرید,

کویینی رو دیدید?من هنوز از نزدیک نتونستم برم ببینم,بخاطر ترسم از کرونا و اینجور چیزا

آره دیدم جنسش واقعا زیباست 

اما خب برای من کارایی چندان نداره چون جا ندارم بذارمش مجبورم بذارم توی پارکینگ یا انبار یا پله اضطراری که توی راه مردم توی راه پله نباشه میپوسه با گرما سرما

نمیتونم که بیارمش توی خونه بعد از بیرون رفتن

لایک نکن جون خودت ریپلای بهتره ماسکتم بزن کرونا خیلی خره
آره دیدم جنسش واقعا زیباست  اما خب برای من کارایی چندان نداره چون جا ندارم بذارمش مجبورم بذارم ...

درسته,,راستش منم جا ندارم, ولی اخه بچه بدون کالسکه که نمیشه ,بیرون رفتن بدون کالسکه برام محاله , 

خیلی نازن منم در نظر دارم قیمتشو میدونی چنده؟؟

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 
من رفتم دیدم متوجه شدم دلیجان با اسکلت بنیتا با رویه ی خارجی بخرم بهتره چون کالسکه های خارجی توی فا ...

دقیقا. منم برای سیسمونی پسرم بنیتا با رویه خارجی خیلی خوب خریدم واقعا عالیه.

❤ما شاء الله لاحول ولا قوه الا باالله العلی عظیم💜💙💛