2821
2789
عنوان

گرفتن مهریه

161 بازدید | 12 پست

دوستان میگم الان به خاطر مهریه کسو حبس هم میکنن؟و اگر حساب مردو مسدود کنن همه چیزشو میدن به زن؟کسی میدونه برام توضیح بده

آدم مومنی نیستم اما خدا را خیلی دوست دارم...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حبس و زندان نداره ولی اگه تو حسابش پول باشه چیزی بنامش باشه ، بعنوان مهریه میتونی بگیری

خب اموالو که بگیری بقیه مهریه چی میشه

حبس و زندان نداره ولی اگه تو حسابش پول باشه چیزی بنامش باشه ، بعنوان مهریه میتونی بگیری

ینی هیچی نداشته باشه آزاد واسه خودش میگرده و هیچی ب هیچی؟؟مگه دختر مردم مسخره دست مردان؟؟؟

حدیث چشم مگو با جماعت کوران
خب اموالو که بگیری بقیه مهریه چی میشه

وقتی نداره ، قاضی سخت نمیگیره

یا اقساط بندی میکنن

یا باید توافق کنی

اونطوری هم مرد طلاق نمیده ، و چون مهریه گرفتی مجبورت میکنن ، برگردی خونت و تمکین کنی

خدایا مسافرکوچولومونو دست خودت  سپردم ،  خودت به سلامت بهمون برسونش 

اگه اموال داشته باشه فوری بنانت میشه وبقیه مهریه ماست مالی میشه کدوم پسری میتونه سکه بخره الان باقیمتای نجومی

من دوستم تازه طلاق گرفته پسره فقط ماشین داشت دوستم فقط تونست ماشینو ببره

بقیه رونمیدن ک

اگه اموال داشته باشه فوری بنانت میشه وبقیه مهریه ماست مالی میشه کدوم پسری میتونه سکه بخره الان باقیم ...

یعنی قسط بندی همـ نمیشه بقیش؟

یعنی قسط بندی همـ نمیشه بقیش؟

نه بابا کدوم قسط بندی سکه الان نزدیک ۸تومنه باحقوق وزارت کاری پسر یاید۴ماه ابم نخوره که پول مهریه جورکنه پس نمیشه.خیلی بتونی تلاش کنی وکیل بگیری سالی ۲سکه بتونی بگیری

یاباید ببخشی مهریه روکه طلاقت بده یا باید بسازی باهاش ومنتظر سالی۲سکه باشی وطلاقت نمیده وزندگی زهرمارت میشه