2777
2789
عنوان

گلوم درد میکنه😭

187 بازدید | 16 پست

میترسم کرونا باشه چون نزدیکانم گرفتن😭 من از مرگ نمیترسم .از اون دنیا میترسم😭از جهنم میترسم😭 ینی خدا بخاطر نماز هایی ک نخوندم میبرتم جهنم😭😭😭 من هنوز جونم ۲۳ سالمع😭😭😭😭‌.

واقعا مردن برام اهمیتی نداره فقط ترس از اون دنیا😥😥😥

خدایاشکرت❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله که نگرفتی عزیزم...اما اینکه میگی از مرگ نمیترسم اما از اون دنیا میترسم یک جوریه چون باهم دیگ ...

میگم بعضیا نمیخوان بمیرن .اما من برام فرقی نداره . یعنی اگ مطمئن بودم ک گناهیی ندارم حاظر بودم همین امروز بمیرم .وای دلم برای خانوادم تنگ میشه😭😭😭

خدایاشکرت❤️

عزیزم اتفاقا مرگ چیز شیرینیه مگه فقط جهنم و آتیش هست اونجا؟ 

ماه رمضون برنامه شبکه چهار و ندیدی که کسایی اومده بودن که از اون دنیا برگشتند و واسه چند دقیقه اونجا بودن اونا لحظه شماری میکردم که بمیرند میگفتند خیلی حس شیرینی بود

بعدشم مگه میشه شما بیشتر نزدیک پروردگارت بشی و فقط نگران آتیش جهنم باشی سعی کن تا جایی که میتونی گناه نکنی

موفق باشی دوست عزیز🥰⁦♥️⁩

خدایا شکرت♥️♥️♥️

چیزی نمیشه گلم سالم باشی تنت سلامت خواهر💖

رد نشو بخون امضا رو ... 🚶‍♀️۶سالم که بود دلم میخواست  با بچه های کوچه بازی کنم ولی مادرم میگفت نه🙂 .... ۱۰ سالم که بود دلم میخواست  خرس بزرگتر از خودم  داشته باشم  ولی نشد بخرم الان یکیش دارم  اندازه خودمه 🙃.... ۱۳ سالم که بود دلم خواست برم  بیرون اونقدر بگردم تا خسته شم  ولی الان خونه رو  بیشتر ترجیح میدم تا بیرون ...😄 ۱۵ سالم که بود همیشه دوست داشتم گوشی لمسی داشته باشم اونم بزرگش  ولی نشد بخرم  الان بهترینش دارم .... 😊خواستم  بگم  یچیزای  به وقتش  قشنگه  (: 😪پس تا چیزی میخوای داشته باشی داشته باش نزار ناراحتیش تو دلت بمونه که چرا اونموقع تجربه نکردی (: 🙎‍♀️🥀🖤🤍
@نفرین_عامون     @نفرین_عامون_برتو     بیا دلداریم بده😭

باوا من از وقتی که کرونا اومد

یه سره گلودرد داشتم تازه یکمم تب کردم

ولی هیچی نیس الان زندم دارم تایپ میکنم

بیخیال چیزی نشده فوق فوق فوقش یه کرونای خفیفه که همه دارن تهشم خوب میشن

هیچی نیس گور بابای دنیا نترررررس

مگه نگفتم قوی باش🙅🙅💪💪💪😤💋💋💋💋

دوستان من قیافم شبیه عکس پروفایلمه پس پشمات بریزه حاجی😂😂😂هرکیو خاستی نفرین کنی تگم کن،اسممو نپرسین فقط دوستام میدونن.😑
باوا من از وقتی که کرونا اومد یه سره گلودرد داشتم تازه یکمم تب کردم ولی هیچی نیس الان زندم دارم تا ...

اخه خواهر زاده م گرفته😭😭 اون تنگ نفس داره . خدا بخیر بگذرونه برا اونم خیلی میترسم .برا مامان بابام ک جفتشون فشار دارن

خدایاشکرت❤️