2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک قبلی

64 بازدید | 12 پست

ی پسر عوضی هم کلاسی دنبال این بود بگه مخ هر کیو میزنم من خب مقاوم تر بودم به زمین زمان زد خودشو خار کرد تو گروه  توجه من رو جلب کنه هیچی دیگه چرند نوشت اخر گذاشت بیوش خلاصه که حالا عقده ای تونسته مثلا نمیدونم چرا.پاک نمیکنه

خوشبختی جوونا صلوات ☺

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نمیتونم تحقیر شدم تو کلاس  منی که جواب سلام.پسر نمیدادم.توسط این کثافت تحقیر شذم.

پسرا همشون عنترن هرچی بهش فک کنی فقط عصابت خورد میشه عزیزم ،یا برو جدی باش حرف بزن

پسرا همشون عنترن هرچی بهش فک کنی فقط عصابت خورد میشه عزیزم ،یا برو جدی باش حرف بزن

ول کن بابا ذیگه دلم نمیخواد تا اخر عمر باهاش حرف بزنم.تنفر دارم.با ذره ذره وجودم ازش فقطم ناراحت غرورم هستم ک.لگد مال شد

خوشبختی جوونا صلوات ☺
خو پس بیخیالش شو ،ادمای گاو هیچ ارزشی ندارن ،گاو گاوه

دلم میخواد تلافی کنم فقط 

حالم بهم میخوره ازش وجودش ازارم میده تو. گروه که حرف میزنه دلم میخواد خفش کنم.چیکار کنم 

خوشبختی جوونا صلوات ☺
تلافی ارومت میکنه؟تلافی کن،هرکاری بکن تا اروم شی

خب چجوری تلافی کنم 

ب خدا تا حالا جواب سلام پسر زوری میدادم این عوضی ادم شد

خوشبختی جوونا صلوات ☺
خب چجوری تلافی کنم  ب خدا تا حالا جواب سلام پسر زوری میدادم این عوضی ادم شد

سعی کن مث اون با ابروش بازی کنی ،البته من ی خصلت بد دارم اونم همین تلافیه و نمیخام کسیو تشویق کنم ولی بنظرم ادم باید هرکاری ک ارومش میکنه رو انجام بده

سعی کن مث اون با ابروش بازی کنی ،البته من ی خصلت بد دارم اونم همین تلافیه و نمیخام کسیو تشویق کنم ول ...

اره باید حیثیتش میبردم.گروه میگفتم با گو0شس اون بابای خزش گروه میزنه ادم میکنه بیشرف

خوشبختی جوونا صلوات ☺