2777
2789
عنوان

خانوما.......

| مشاهده متن کامل بحث + 149 بازدید | 20 پست
عزیزم فعلا این کارو نکن.خبر بهداشت خوندم..موادی ک میزنن.خطرناکه ..منظورم از کرونا...چون شاید قبل تو. ...

آخه گفته تو خونه هم میاد... 

من مشهدی هستم یعنی آمار کرونا باز رفته بالا😳😳😳😳

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از کجا معلوم کرونا نداشته باشه فاصله هم نمیشه رعایت کرد  مال من طوریه که بعد کرونا فکر میکنن د ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

خودمم دو دلم بدجور😐😐😐😐

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                
آخه گفته تو خونه هم میاد...  من مشهدی هستم یعنی آمار کرونا باز رفته بالا😳😳😳😳

خود من هم مشهدم..خراسان رضوی ک هنوز قرمزه عزیزم..بعد هم حتی وضع هم بهتر میشه..دارن میگن بهداشت.وفاصله اجتماعی فعلا برا همیشه رعایت کنید.موادی ک برات استفاده میکنن.خطرناکه.حالا چ توخونه.چ تو سالون

خود من هم مشهدم..خراسان رضوی ک هنوز قرمزه عزیزم..بعد هم حتی وضع هم بهتر میشه..دارن میگن بهداشت.وفاصل ...

آها ممنون نمیدونستم خب شد تاپیک زدم.😁😁😁

مرسی راهنمایی کردی😊