میخوام ابرو هامو بردارم الان چند ماهی هست دست نزدم،بنظرتون هاشور بهتره یا میکاپ ابرو؟؟؟
هیچ تجربه ای ندارم آخه میشه راهنمایی کنید اگ بدی داره بگید اگ خوبی ام داره بگید ممنون...
بسم الله الرحمن الرحیم میشه لطفا واسه سلامتی من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺 خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید... تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍
عزیزم فعلا این کارو نکن.خبر بهداشت خوندم..موادی ک میزنن.خطرناکه ..منظورم از کرونا...چون شاید قبل تو. ...
آخه گفته تو خونه هم میاد...
من مشهدی هستم یعنی آمار کرونا باز رفته بالا😳😳😳😳
بسم الله الرحمن الرحیم میشه لطفا واسه سلامتی من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺 خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید... تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
از کجا معلوم کرونا نداشته باشه فاصله هم نمیشه رعایت کرد مال من طوریه که بعد کرونا فکر میکنن د ...
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
خودمم دو دلم بدجور😐😐😐😐
آخه گفته تو خونه هم میاد... من مشهدی هستم یعنی آمار کرونا باز رفته بالا😳😳😳😳
خود من هم مشهدم..خراسان رضوی ک هنوز قرمزه عزیزم..بعد هم حتی وضع هم بهتر میشه..دارن میگن بهداشت.وفاصله اجتماعی فعلا برا همیشه رعایت کنید.موادی ک برات استفاده میکنن.خطرناکه.حالا چ توخونه.چ تو سالون
خود من هم مشهدم..خراسان رضوی ک هنوز قرمزه عزیزم..بعد هم حتی وضع هم بهتر میشه..دارن میگن بهداشت.وفاصل ...
آها ممنون نمیدونستم خب شد تاپیک زدم.😁😁😁
مرسی راهنمایی کردی😊