2777
2789
یک قاشق پر آرد برنج و دوتا قاشق شکر و یه لیوان شیر مخلوط کن بزار رو گاز مرتب هم بزن تا غلیظ بشه نزار ...

مرررسی عزیزم خدا خیرت بده فقط آرد برنجو از کجا گیر بیارم

حسین آرام جانم حسین روح روانم❤
مرررسی عزیزم خدا خیرت بده فقط آرد برنجو از کجا گیر بیارم

فدات،سوپر مارکتم داره ،برنج فروشیام دارن،لوازم قنادیام دارن

میگویند شیشه ها احساس ندارند،اما وقتی روی بخار شیشه نوشتم دوستت دارم ،آرام آرام گریست!             یه بار دیگه نوشتم دوستت ندارم ،بازم گریست! 😐       یه بار دیگه نوشتم سلام،خوبی شیشه؟بازم گریست!       فکر کنم افسردگی داره بیچاره😂😂😂

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

امتحان نکردم خوبه؟؟من سیپیروهپتادین میخورم اثری نداره فقط خاب اوره

برگشت پذیره 

نخور به محض اینکه قطعش کنی بازم لاغر می شی

هر چند منم یه ماه خوردم ولی فایده نداشت حتی نیم کیلو هم وزنم نرفت بالا

خدایا شکرت بابت تمام نعمتهای خوبت❤خدا جونم ازت می خوام بە تمام مردم جهان آرامش ببخشی و هیچ جای این کرە خاکیت ظلم و ستم و نابرابری نباشە🌹🙏
منم‌همه راهها رو رفتم  اخرش بیخیال شدم. کم کم وزنم رفت بالا البته باشگاهها می رفتم  الا ...

وای خوبسایت کاش منم به ارزوم میرسیدم بنظرم شما قدر بدون لاغری اصن خوب نی

ممنون عزیزم

خواهش میکنم عزیزم کاری نکردم

میگویند شیشه ها احساس ندارند،اما وقتی روی بخار شیشه نوشتم دوستت دارم ،آرام آرام گریست!             یه بار دیگه نوشتم دوستت ندارم ،بازم گریست! 😐       یه بار دیگه نوشتم سلام،خوبی شیشه؟بازم گریست!       فکر کنم افسردگی داره بیچاره😂😂😂
برگشت پذیره  نخور به محض اینکه قطعش کنی بازم لاغر می شی هر چند منم یه ماه خوردم ولی فایده ندا ...

اره هیچ فایده ای نداره منم فقط برای موقعی که میخام زود بخابمم میخورم

راستی برا صبحونه 

شیر موز /شیر خرما /بیسکویت مادر /عسل و گردو /عسل و خامه /فرنی / حلوا/ اب هویچ 

بخور خیلی تاثیر داره 

خدایا شکرت بابت تمام نعمتهای خوبت❤خدا جونم ازت می خوام بە تمام مردم جهان آرامش ببخشی و هیچ جای این کرە خاکیت ظلم و ستم و نابرابری نباشە🌹🙏
راستی برا صبحونه  شیر موز /شیر خرما /بیسکویت مادر /عسل و گردو /عسل و خامه /فرنی / حلوا/ اب هوی ...

من اصلا صبحونه نمیخورم میخابم تا ظهر نخوردن صبحونه باعث لاغری میشه؟

اینم حتما میریزم ممنون

😘

آنچه درباره  کوروش بزرگ برای محقق  جای تردید ندارد،قطعا این است که لیاقت سیاسی و نظامی فوق العاده در وجود وی با چنان انسانیت و مروتی درامیخته بود که درتاریخ سلسله های پادشاهان شرق  پدیده ای تازه به شمار میآمد .   
وای خوبسایت کاش منم به ارزوم میرسیدم بنظرم شما قدر بدون لاغری اصن خوب نی

همش استرس دارم که چاق نشم

قبلنا ۵۵ کیلو بودم 

الان۶۲ با قد ۱۶۴

شما چی قد و وزنت رو بگو تا بگم وزن ایده ال براتون چنده شاید خودت احساس می کنی لاغری 

همش استرس دارم که چاق نشم قبلنا ۵۵ کیلو بودم  الان۶۲ با قد ۱۶۴ شما چی قد و وزنت رو بگو تا بگ ...

منم هم قدشمام 164 پنجآه هفت همه میگن لاغری ولی من تپلی دوس دارم آرزوم شده بخدا

منم هم قدشمام 164 پنجآه هفت همه میگن لاغری ولی من تپلی دوس دارم آرزوم شده بخدا

وایی بخدا ایده الی 

ول کن حرف مردمو

مردم همیشه حرف برا گفتن دارن

همه از خداشونه که وزنشون ایده ال باشه

وایی بخدا ایده الی  ول کن حرف مردمو مردم همیشه حرف برا گفتن دارن همه از خداشونه که وزنشون ای ...

اره درسته ولی ی پنج کیلو چاق شم خیلی خوب میشم

اره درسته ولی ی پنج کیلو چاق شم خیلی خوب میشم

خود دانی عزیزم 

ولی به نظر من اگه صورت لاغره 

کاری کن صورتت پر شه البته با مواد طبیعی و غذای سالم نه با شکلات و نوشابه و قرص