2777
2789
عنوان

های😐

| مشاهده متن کامل بحث + 734 بازدید | 164 پست
منم گریهههه😭😭😭😭😭😭

تاپیک بغلی عکس کراششو نذاشت اشکمو درآورد نامرد😭😭😭😭😭😭😭😭

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قوربونت برم چ بانمکی🤣

قد و وزنت رو بگو

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  
قد و وزنت رو بگو

۱۶۴

۶۰

به نام خداوند رنگین کمان💔 🙂🌷یه مامان گوگولی هستم🥰🦦درموردسزارین سوالی داشتی بپرس🤱راستی من باوجود میوم و تخمدان پلیکیست باردارشدم پس ناامید نباش🫂🧿پسرم عاشقتم🤍♥️

خوشگلییییی گلمممم😍😍😍😍😍 منممممم دلم میخواااد صورتم چاق بشهعععععع😒😒😪😔

مرسی عزیزم😍♥️ 

بخدا فقط تاپیک زدم چهره همو ببینیم دنبال تایید نبودم ولی یدنیا روحیم ضعیف شد

به نام خداوند رنگین کمان💔 🙂🌷یه مامان گوگولی هستم🥰🦦درموردسزارین سوالی داشتی بپرس🤱راستی من باوجود میوم و تخمدان پلیکیست باردارشدم پس ناامید نباش🫂🧿پسرم عاشقتم🤍♥️

😂😂😂😂من خندههههه

😭😭😭😭😭😭

عکستو دیدمممم خیلی خوسگلی جیگرررر تپل نیسی توپری هرکی بت گف تپلی یا بدی بگو همینی ک هس زیاد حرف بزن ...

خخخ وای از دستت خدا خیرت بده منو خندوندی🤣🤦‍♀️♥️

عکستو دیدمممم خیلی خوسگلی جیگرررر تپل نیسی توپری هرکی بت گف تپلی یا بدی بگو همینی ک هس زیاد حرف بزن ...

😄😄😄😄😄😄😄😁😁😁این حرفا از کجات میاد

واسه به سلامت دنیا اومدن کوچولوم دعا کنین😍😍😍😍❣🌹
۱۶۴ ۶۰

وزنت زیاده کجا چهار کیلو کم داری دختر