2777
2789

💞در تاریخ 99/9/9ب تموم ارزوهام رسیدم 💞تیکر عروسیمه💑💍همســرمهمه کسمه دردش ب قلبم😍میشه برام صلوات بفرستین❤ببخشید دوستان من اعلاناتم زیاد ممکن نبینم  فک نکنید بی ادبیه...🙏❤🍬🌟     ❌🔴درخواست دوستی🔴❌ لطفا منو تو تاپیک حس شیشم تگ نکنید نی نی یار تذکر دادن بهم...🙏❤🍬🌟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فکر کردن به اینکه هر کسیو میبینی یه مشکلی داره 

چرا هیچ کس خوش نیس؟

مسافر: مادر وینستون داری؟                                        گیلانه: پسر جان تو دکه ست خودت بردار.                      مسافر: ارزون نشده؟                                                   گیلانه: چی ارزون شده جز جون آدمیزاد...

ولو تو نی نی سایت 

تو فکر کار شوهر و ماشین خریدن 

یکمم گشنمه

گرمم هستش 

تازه تشنمم هست وای حس بلند شدن ندارم😕

تیکر عروسیمه 😙😙😙یه دنیا ممنون میشم اگه یه صلوات برای زندگی منو شوهرم بفرستید

برام صلوات بفرستید دوستای گم 

بارونو دوست دارم هنوز 🌧🧡چون تو رو یادم میاره💑حس میکنم پیش منیوقتی که بارون میباره👫🥰بارونو دوست دارم هنوز 💓🌈بدون چتر و سرپناه😓☔وقتی که حرفای دلم 😔🙂💔جا میگیرند توی یه آه🌬🚫

پسرمو خوابوندم اومدم اتاق تازه جام درست شده بود صدا اومد فکر کردم بیدارشده پاشدم رفتم تا اتاقش دیدم صدا از بیرونه  

به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد  98/4/4  
زیر پتو دارم یخ میکنم  از کولر متنفرم ای هیت یو یویو یو (کولر)😞

کاش کلر ما هم روشن بود من دارم از گرما میمیرم مامامم نمیزاره روشن کنم سردشه 😣😣😣😣

تیکر عروسیمه 😙😙😙یه دنیا ممنون میشم اگه یه صلوات برای زندگی منو شوهرم بفرستید
کاش کلر ما هم روشن بود من دارم از گرما میمیرم مامامم نمیزاره روشن کنم سردشه 😣😣😣😣

اوف من رفتم مامانمم بیدار کردن میگ نع دارع دیوونم میکنع

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)