2777
2789
عنوان

ناامیدی

| مشاهده متن کامل بحث + 149 بازدید | 26 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم هم سن توام.وجدا شدم یه ماهه یه پسر دوساله ام دارم.دقیقا همون روزای اول طلاقم منم مث.شما فکرمسکرد ...

تاکی نباید ازدواج کنی؟

زنش بشو حیفه

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
تا زمانی که پسرم 18سالش بشه.اون موقع من سی وچندین سال دارم😂 حیفه ولی خب قانون اینه پدرش ازم میتونه ...

چقدددررر بدددددددد....زووووورررممم گرفت 

چراباید مجرد بمونی ...حق زندگی داری تو ...جوونی

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
اره خیلی بده واقعا.کاش قانون عوض شه😢

باباشو راضی کن خخخخ

اوه چطوری اخه😶

بهههه هر روشی ........فقط زن دکتر شو خخخخخ

روشی به ذهنم نمیرسه.حتی درهفته یه بارمیادببرتش من نمیرممیدم بابام ببره

عجب .....توافقی بچه رو ببینید که هردو زندگی مستقل ادامه بدید اونم زن بگیره شماهم ازدواج کنید