eliiiiiii7654999 مدیر عضویت: 1398/07/06 تعداد پست: 1581 عنوان ناامیدی | مشاهده متن کامل بحث + 149 بازدید | 26 پست ۲۲ سالمه دارم جدا میشم قیافه ام خوب وخوشگله خانواده خوبی دارم چیزی که اذیتم میکنه اینه که من نمیخوام با مرد مطلقه ازدواج کنم ازطرفی هم نمیدونم پسر مجرد خواستگارم میشه یا نه 😥 1399/03/25 | 01:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ستاره۶۷۶ عضویت: 1398/12/23 تعداد پست: 496 اها.اره من که همیشه بد شانس بودم اینم جز اونا خواهر😔 ایشالا پسرت دکتر بشه
mahbobbanoo عضویت: 1398/03/13 تعداد پست: 6174 منم هم سن توام.وجدا شدم یه ماهه یه پسر دوساله ام دارم.دقیقا همون روزای اول طلاقم منم مث.شما فکرمسکرد ... تاکی نباید ازدواج کنی؟زنش بشو حیفه میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی «رَبِّ لا تَذَرْنی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد
Niloopar عضویت: 1395/11/13 تعداد پست: 5738 تاکی نباید ازدواج کنی؟ زنش بشو حیفه تا زمانی که پسرم 18سالش بشه.اون موقع من سی وچندین سال دارم😂حیفه ولی خب قانون اینه پدرش ازم میتونه بگیرتش
mahbobbanoo عضویت: 1398/03/13 تعداد پست: 6174 تا زمانی که پسرم 18سالش بشه.اون موقع من سی وچندین سال دارم😂 حیفه ولی خب قانون اینه پدرش ازم میتونه ... چقدددررر بدددددددد....زووووورررممم گرفت چراباید مجرد بمونی ...حق زندگی داری تو ...جوونی میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی «رَبِّ لا تَذَرْنی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد
Niloopar عضویت: 1395/11/13 تعداد پست: 5738 چقدددررر بدددددددد....زووووورررممم گرفت چراباید مجرد بمونی ...حق زندگی داری تو ...جوونی اره خیلی بده واقعا.کاش قانون عوض شه😢
mahbobbanoo عضویت: 1398/03/13 تعداد پست: 6174 اره خیلی بده واقعا.کاش قانون عوض شه😢 باباشو راضی کن خخخخ میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی «رَبِّ لا تَذَرْنی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد
mahbobbanoo عضویت: 1398/03/13 تعداد پست: 6174 اوه چطوری اخه😶 بهههه هر روشی ........فقط زن دکتر شو خخخخخ میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی «رَبِّ لا تَذَرْنی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد
Niloopar عضویت: 1395/11/13 تعداد پست: 5738 بهههه هر روشی ........فقط زن دکتر شو خخخخخ روشی به ذهنم نمیرسه.حتی درهفته یه بارمیادببرتش من نمیرممیدم بابام ببره
mahbobbanoo عضویت: 1398/03/13 تعداد پست: 6174 روشی به ذهنم نمیرسه.حتی درهفته یه بارمیادببرتش من نمیرممیدم بابام ببره عجب .....توافقی بچه رو ببینید که هردو زندگی مستقل ادامه بدید اونم زن بگیره شماهم ازدواج کنید میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی «رَبِّ لا تَذَرْنی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد
Niloopar عضویت: 1395/11/13 تعداد پست: 5738 عجب .....توافقی بچه رو ببینید که هردو زندگی مستقل ادامه بدید اونم زن بگیره شماهم ازدواج کنید نمیدونم بایدشرایط پیش بیاد