2789
عنوان

کم آوردم

155 بازدید | 18 پست

سلام خانمها ۲۱روزه زایمان سزارین کردم کم آوردم از بچه داری دوتا بچه دارم پسر بزرگم چهارسالشه خیلی اذیتم میکنه میدونم به خاطر بچه دومه دومی هم رفلاکس وکولیک داره بی خوابی و فشار کار خونه و غذا دلم یه استراحت عمیق میخواد گریه ام دراومده

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ان شالله خدا کمکتون کنه این روزها طاقت داشته باشید، ولی هرکس یه جور داره میناله، من از بی بچگی و سوت وکور بودن خونم دارم دق میکنم

خداجون میدونم تنهایی هامو میبینی و از حال دلم خبر داری از اشتیاقم واسه مادر شدن و لحظه شماری و منتظربودن همه رو میدونی، از لحظات امیدواری وناامیدی،از گریه هام از دل شکستم از حسرت هام از آرزوهام همه رو میدونی و میبینیخداجون پس خودت کمکم کن هرچی خیره همون رو واسم پیش بیار که غیراز تو تکیه گاهی ندارم ای خدای بزرگ و ای معبود مهربان و بخشنده من،                      منتظر هدیه بزرگ از سمت تو هستم♥️♥️♥️
ان شالله خدا کمکتون کنه این روزها طاقت داشته باشید، ولی هرکس یه جور داره میناله، من از بی بچگی و سوت ...

الهی بمیرم شرمنده عزیزم نمیخواستم دلت ناراحت کنم خدا انشاءالله خیلی زود دامنت سبزکنه بیایی اینجا مثل من تاپیک بزنی که بچه هام پوستم کندن

الهی بمیرم شرمنده عزیزم نمیخواستم دلت ناراحت کنم خدا انشاءالله خیلی زود دامنت سبزکنه بیایی اینجا مثل ...

خدانکنه عزبزم این چه حرفیه شما اصلا منو ناراحت نکردید، فقط خواهشی دارم ازتون به بچتون شیر میدید منو دعا کنید 

خداجون میدونم تنهایی هامو میبینی و از حال دلم خبر داری از اشتیاقم واسه مادر شدن و لحظه شماری و منتظربودن همه رو میدونی، از لحظات امیدواری وناامیدی،از گریه هام از دل شکستم از حسرت هام از آرزوهام همه رو میدونی و میبینیخداجون پس خودت کمکم کن هرچی خیره همون رو واسم پیش بیار که غیراز تو تکیه گاهی ندارم ای خدای بزرگ و ای معبود مهربان و بخشنده من،                      منتظر هدیه بزرگ از سمت تو هستم♥️♥️♥️
یه دل سیر گریه کردم به خدا واقعا خسته ام

ازتون میخوام قدر این لحظه هارو بدونید چون خیلی سریع میگذره، فشاری که الان روش شماست آرزو و رویای پنج ساله منه که یه روز بچم بغل کنم شیر بدم سب تاصب بغلش کنم همش از افسردگی نگیرم بخوابم، آرزومه خونم سه چهارتا بچه باشه فقط بریزن و بپاشن فقط صداشون بیاد توی خونه دور خونم پر اسباب بازی باشه، همش تو نت عکس بچه ها، خانمای باردار اونایی که تازه زایمان میکنند میبینم گریه میکنم

ازتون میخوام قدر این لحظه هارو بدونید چون خیلی سریع میگذره، فشاری که الان روش شماست آرزو و رویای پنج ...

عزیزم خودت اذیت نکن الهی فدای دل پر غصه ات بشم ممنونم که گفتی واقعا برام تلنگر بود شرمنده شما شدم هنوز خستگی زایمان دارم یه پسر شلوغ یه نوزاد که همش نفخ رفلاکس داره واقعا اذیتم دست تنها 

عزیزم خودت اذیت نکن الهی فدای دل پر غصه ات بشم ممنونم که گفتی واقعا برام تلنگر بود شرمنده شما شدم هن ...

خدانکنه عزیزم، شما هم البته حق دارید دست تنها واقعا سخت میشه ان شالله خدا بهتون صبر و طاقت زیاد بده بتونیو بچه هاتون خوب بزرگ کنید و ان شالله همیشه سالم باشند و سایه شما بالای سرشون❤️