2777
2789
عنوان

تورو خدا کمک کنین

218 بازدید | 46 پست

یه چیزی شبیه جوش رو لبه داخلی واژنم در اومده هر از چند گاهی احساس خارش سوزش مانندی میکنه

خیلی میترسم روم نمیشه برم دکتر از صبه ترس داره سکتم میده

ضمنا من تا حالا رابطه نداشتم و فکر نمیکنم زگیل باشه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حتما برو دکتر شاید زیگیل تناسلی باشه

زگیل فقط از رابطه جنسی که انتقال پیدا نمیکنه اگه کسی که زگیل داره رفته باشا حموم و نشسته باشه رو زمین و شما هم همینکارو کنید مبتلا میشید

تنهایی تان را با کسے قسمت کنیــد کہ...سال ها بعد،شمارا همینگونہ کہ هستید دوستــ بدارد...با موی سپیدتان،شیار زیر چشمتان،و لرزش دست و دلتان...💞
ميگه رابطه نداشته

از طریق حموم یا نشستن جایی که ویروسش بوده

تنهایی تان را با کسے قسمت کنیــد کہ...سال ها بعد،شمارا همینگونہ کہ هستید دوستــ بدارد...با موی سپیدتان،شیار زیر چشمتان،و لرزش دست و دلتان...💞

هردفعه که میری دستشویی خودتو که میشوری بعدش باید با سشوار قشنگ خشک خشک کنی خودتو.لباس زیر یا شلوارت اگه نم داشت فورا عوضش کن یه مدت اینجوری کن و آجیل و تخمه و اینا هم نخور اگه زگیل باشه به مرور کوچیک میشه و بعدش میره

تجربیات خواهر شوهرم بودن

خدایا؛آنان که همه چیز دارند مگرتورا،به سخره گیرند آنان را که هیچ چیز ندارند مگر تورا...
تا حالا رابطه نداشتم با کسی لباس کسی رم تن نکردم مراکز اپلاسیون و استخرم نرفتم

خب از خودت انقدر مطمئنی برو دکتر دیگه

زگیل فقط از رابطه جنسی که انتقال پیدا نمیکنه اگه کسی که زگیل داره رفته باشا حموم و نشسته باشه رو زمی ...

کسی تو خونوادمون نداشته  تا حالا

قبل حمومم عادت دارم کف حموم رو میشورم بعد میرم

کسی تو خونوادمون نداشته  تا حالا قبل حمومم عادت دارم کف حموم رو میشورم بعد میرم

حتما برو پیش دکتر این چیزا که قبلش خبر نمیده نترس عزیزم باید درمانش کنی این چیزارو جدی بگیر