neda7neda مدیر استارتر عضویت: 1398/10/17 تعداد پست: 997 عنوان 🌷تریکو بافی🌷 2930 بازدید | 21 پست تاحالا تریکو بافیتید؟من اولین بارم بود ولی خیلی باحالو راحته اینم عکسش.سبد قلبی هر رحمتى را خدا به روى مردم بگشاید، کسى نمى تواند جلو آن را بگیرد; و هر چه را امساک کند، کسى غیر از او قادر به فرستادن آن نیست; و او عزیز و حکیم است! 1399/03/25 | 01:05 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گیلاس_گلابی عضویت: 1398/12/12 تعداد پست: 15154 مَا شَاءَ اللَّهُ لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ
نازیا1382 عضویت: 1398/05/07 تعداد پست: 2933 منم بالباسای بلااستفاده بچه ها.نوار درست کردم و پادری درست کردم.جالبه
artur73 عضویت: 1397/08/07 تعداد پست: 10660 مبارکه عزیزم قشنگ شده کیلو چند خریدی تریکو ؟ایرانی خریدی یا ترک ؟؟ پوسته ی ظاهری چه اهمیت دارد، درونم ویران است عباس معروفی
artur73 عضویت: 1397/08/07 تعداد پست: 10660 شما کلاس رفتی؟از کجا یاد گرفتی؟ کلای نمیخوهد قلاب بافی پایه رو بلد باشی تو اینستا مدل بافت های مختلف رد داره آموزش من خیلی وقته میخوام بخرم ببافم ایرانیش کیلو ۵۰ تومن ترکش کیلو ۷۰ تومن پوسته ی ظاهری چه اهمیت دارد، درونم ویران است عباس معروفی
neda7neda مدیر استارتر عضویت: 1398/10/17 تعداد پست: 997 گرونه نخش؟؟؟ اره فک کنم ولی من از یه مغازه که کیلویی میفروخت خریدم دوتا پونصد گرمی با تخته و قلاب سی تومن اینا شد الان دقیق یادم نیست هر رحمتى را خدا به روى مردم بگشاید، کسى نمى تواند جلو آن را بگیرد; و هر چه را امساک کند، کسى غیر از او قادر به فرستادن آن نیست; و او عزیز و حکیم است!
najmam2 عضویت: 1399/02/21 تعداد پست: 1678 اره فک کنم ولی من از یه مغازه که کیلویی میفروخت خریدم دوتا پونصد گرمی با تخته و قلاب سی تومن اینا شد ... الان این سبد چند درومده با کل وسیله هاش
neda7neda مدیر استارتر عضویت: 1398/10/17 تعداد پست: 997 مبارکه عزیزم قشنگ شده کیلو چند خریدی تریکو ؟ایرانی خریدی یا ترک ؟؟ مرسییی😍 دقیق یادم نیس چون گرون بود کم خریدم الان اندازه دوتا مشتش مونده😂کلا شد سی تومن هر رحمتى را خدا به روى مردم بگشاید، کسى نمى تواند جلو آن را بگیرد; و هر چه را امساک کند، کسى غیر از او قادر به فرستادن آن نیست; و او عزیز و حکیم است!
neda7neda مدیر استارتر عضویت: 1398/10/17 تعداد پست: 997 الان این سبد چند درومده با کل وسیله هاش سی تومن شد یه مقداری هم اضافه اومد البته ببخشید نوشتم دوتا پونصد گرم درحالی که کلا پونصد گرم خریدم با قلابو تخته قلبی شد سی تومن هر رحمتى را خدا به روى مردم بگشاید، کسى نمى تواند جلو آن را بگیرد; و هر چه را امساک کند، کسى غیر از او قادر به فرستادن آن نیست; و او عزیز و حکیم است!
artur73 عضویت: 1397/08/07 تعداد پست: 10660 مرسییی😍 دقیق یادم نیس چون گرون بود کم خریدم الان اندازه دوتا مشتش مونده😂کلا شد سی تومن قشنگ میشه ولی خب گرونه یکی از فامیلای ما تولیدی تی شرت اینا دارن انقدر اضافه پارچه میاد که میندازن میره روم نمیشه ازشون بگیرم 😂 پوسته ی ظاهری چه اهمیت دارد، درونم ویران است عباس معروفی
neda7neda مدیر استارتر عضویت: 1398/10/17 تعداد پست: 997 قشنگ میشه ولی خب گرونه یکی از فامیلای ما تولیدی تی شرت اینا دارن انقدر اضافه پارچه میاد که می ... وای حیفههه،بگیر ازشون مگه چیه😂😂 هر رحمتى را خدا به روى مردم بگشاید، کسى نمى تواند جلو آن را بگیرد; و هر چه را امساک کند، کسى غیر از او قادر به فرستادن آن نیست; و او عزیز و حکیم است!
artur73 عضویت: 1397/08/07 تعداد پست: 10660 وای حیفههه،بگیر ازشون مگه چیه😂😂 😂😂😂اره والا پوسته ی ظاهری چه اهمیت دارد، درونم ویران است عباس معروفی
neda7neda مدیر استارتر عضویت: 1398/10/17 تعداد پست: 997 اگه مغازه ای رو پیدا کنید که کیلویی بفروشه هزینش کم درمیاد،آخه اکثر مغازه ها کلافی میفروشن اینم عکس کل وسیله هام،تریکوهام روی هم ۵۰۰گرم شدن هر رحمتى را خدا به روى مردم بگشاید، کسى نمى تواند جلو آن را بگیرد; و هر چه را امساک کند، کسى غیر از او قادر به فرستادن آن نیست; و او عزیز و حکیم است!