2821
2789
عنوان

🌷تریکو بافی🌷

2930 بازدید | 21 پست

تاحالا تریکو بافیتید؟

من اولین بارم بود ولی خیلی باحالو راحته  

اینم عکسش.سبد قلبی  

هر رحمتى را خدا به روى مردم بگشاید، کسى نمى تواند جلو آن را بگیرد; و هر چه را امساک کند، کسى غیر از او قادر به فرستادن آن نیست; و او عزیز و حکیم است!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما کلاس رفتی؟از کجا یاد گرفتی؟

کلای نمیخوهد 

قلاب بافی پایه رو بلد باشی تو اینستا مدل بافت های مختلف رد داره آموزش 

من خیلی وقته میخوام بخرم ببافم 

ایرانیش کیلو ۵۰ تومن ترکش کیلو ۷۰ تومن 

پوسته ی ظاهری چه اهمیت دارد، درونم ویران است عباس معروفی

گرونه نخش؟؟؟

اره فک کنم ولی من از یه مغازه که کیلویی میفروخت خریدم دوتا پونصد گرمی با تخته و قلاب سی تومن اینا شد الان دقیق یادم نیست

هر رحمتى را خدا به روى مردم بگشاید، کسى نمى تواند جلو آن را بگیرد; و هر چه را امساک کند، کسى غیر از او قادر به فرستادن آن نیست; و او عزیز و حکیم است!

مبارکه  عزیزم قشنگ شده  کیلو چند خریدی تریکو ؟ایرانی خریدی یا ترک ؟؟

مرسییی😍

دقیق یادم نیس چون گرون بود کم خریدم الان اندازه دوتا مشتش مونده😂کلا شد سی تومن

الان این سبد چند درومده با کل وسیله هاش

سی تومن شد یه مقداری هم اضافه اومد 

البته ببخشید نوشتم دوتا پونصد گرم 

درحالی که کلا پونصد گرم خریدم با قلابو تخته قلبی شد سی تومن

مرسییی😍  دقیق یادم نیس چون گرون بود کم خریدم الان اندازه دوتا مشتش مونده😂کلا شد سی تومن

قشنگ میشه ولی خب گرونه 

یکی از فامیلای ما تولیدی تی شرت اینا دارن انقدر اضافه پارچه میاد که میندازن میره روم نمیشه ازشون بگیرم 😂

پوسته ی ظاهری چه اهمیت دارد، درونم ویران است عباس معروفی

قشنگ میشه ولی خب گرونه  یکی از فامیلای ما تولیدی تی شرت اینا دارن انقدر اضافه پارچه میاد که می ...

وای حیفههه،بگیر ازشون مگه چیه😂😂

اگه مغازه ای رو پیدا کنید که کیلویی بفروشه هزینش کم درمیاد،آخه اکثر مغازه ها کلافی میفروشن 

اینم عکس کل وسیله هام،تریکوهام روی هم ۵۰۰گرم شدن

2790
2823
2791
2779
2792