2777
2789
عنوان

خاله شوهرم

701 بازدید | 62 پست

رفته بودیم خونشون  همین الان برگشتیم خیلی باهم صمیمی هستیم بعد شوهرم یکسره از وضع مالیش گفت که روب راه نیست و اینا بعد تعارف کرد شام بمونید ما گفتیم ن میریم خونه بعد تو یه قابلمه برنج و مرغ ریخت گفت ببرید خونه بخورید حس بدی بهم دست داد فکر کردم بخاطر اینکه شوهرم وضع مالی مونو گفت اینجوری کرد نظر شما چیه ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه صمیمی هستین ناراحت نشو،عیب نداره،در کل شوهرت نباید میگفته،کار خاله هه از روی محبته😊

صدای برفو دوست دارم,آره برف صدا داره,مثل صدای روزایی که میگذرن,یه خروار برف میشینه با اون بیصداییش,یه عالمه روز و شب از سر میگذرونیم با اون بیصداییش........تو بمونی آخرش برام,,,تو بمونی برفو دوست دارم.... 

به شوهرت بگو هرجایی نشینه از وضع مالیتون صحبت کنه چون کاری که از دست کسی برنمیاد فقط خودتون شرمزده میشید بعدها

حالا ممکنه به خاطر صمیمیت باشه 

زندگی شاید ان جشنی نباشد که انتظارش را داشتی            اما حالا که به ان دعوت شدی تا می توانی زیبا برقص Ես փնտրում եմ հին հայ ընկերներ

نه باباموقع شام بوده احساس راحتی کرده بهتون داده...

فک نکنم منظوری داشته باشه

حرف حساب اگربه وقتش نزنی...بعدش میشه زراضافه:/فلسفه بودن  بعضی هامثل کاسه توالته:/فقط واسه گوه خوری انتخاب شدن:|

ن بابا،منم همین کارو میکنم ،اگه موقع شام باشه غذا درست کنم,حالا هرکی باشه از فامیلا  فرقی نمیکنه

مگه میشه مامانی که رفته جلو مدرسه تا بچشو بیاره خونه،دست یکی از بچهای دیگه رو بگیره بجای بچه خودش؟بگه اون یکی خوشگلتره قویتره اونو ببرم بجای بچه خودم؟واسه مامانا هیشکی بچه خودشون نمیشه،اینطوری عاشق هم باشید😎