2777
2789

برو تو سایت بوکادو

اینقدر بدم میاد از اینایی که به زندگیه بقیه گیر میدن که نگووووو.همش میخوان بگن چون ما این کارو کردیم بقیه هم باید این کارو بکنن در غیر این صورت بی خانواده و بی فرهنگ و اینجور چیزان.گلم تو راه خودتو برو ما هم راه خودمونو میریم.😎😎😎

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگر دونفره میخای بگیری،قبل از اینکه بیاد توی خونه،یه لباس قشنگ وارایش وکیک وغدای مورد علاقه وموزیک ملایم،ویه کادوی کوچیک ،وبعد...😂😂😂😂

انصاف نیست یکبار به دنیا آمدن واین همه مردن..

روان نویس ک اسم خودت حک شده باشه روش

گرنبند یا حلقه 

یه درخت براش بکار

کتاب با امضای خودت

یه جعبه گندهههه پر بادکنکایی که توش کادوهای ریزه

ساعت

تیشرت ست برای جفتتون

دفتر شعر 

یه بلیط دونفره برای یه استراحت کوتاه 

یه سی دی از آهنگای مورد علاقه اش یا آوازهایی ک خودت براش خوندی

....

اگه کیف استفاده میکنه دوشی یا ادارییه کیف چرم براش بگیر-ساعت-ادکلن-ست پیراهن شلوار و کفش یا هرکدوم جدا اگه خواستی-ست کمربندو کیف پول-ست کراوات و پوشت و دکمه سر دست-کتاب-گوشی-ست لباس تو خونه-لباس ورزشی-کیف باشگاه-هدفون-هندزفری بلوتوث-دستبند چرم و طلا تلفیق اسم هردوتاتون یا اسم خودش تنها توی اینستا بزن کابوک چرم برات میاره من سفارش دادم خیلی راضی هستم-اگه سیگاریه فندک-یا یه خودکار کار شده شیک-  

هرکدوم از اینا که خواستی به علاوه شام مورد علاقش و میز چیده شده  خوشکل تزیین با شمع و یه گلدون که توش چند شاخه از گل مورد علاقشو یا گل رز گذاشتی با یه کیک که خودت درست کردی یا دسری که دوس داره  خودتم که میدونی دیگه باید به خودت برسی و خوشگل کنی لباسی که دوسشت داره رو بپوشی  اینا همه میتونه دو نفره و عاشقانه باشه یا براش تولد بگیری با خانوادش و خانوادت که صد در صد خوشحال میشه میتونی هم اخر شب اینارو داشته باشی-