2777
2789
عنوان

پیشنهاد شوهرم

564 بازدید | 29 پست

فردا با شوهرم میخواستم بریم باغ دوتایی اکروز خونه مامانش بودیم به خواهرش که یه دختر شیطون داره و بچه اش همش بچه امو میزنه پیشنهاد داد با ما بیاد اونم قبول کرد خیلی دارم حرص میخورم اینجوری همش باید بشینم مواظب بچه باشم و‌هیچ لذتی از باغ نمیبرم خیلی تو خودم دارم حرص میخورم و‌نمیدونم شوهرم که میدونه بچه خواهرش شره و‌اذیت میکنه جرا این پیشنهادو داد

برو خوش بگذرون دست جمعی. تنهایی ک خوش نمیگذره باغ

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم متفررم جای باشم که جاریم هست..همشم بخاطربچه لوووس پرووشه😑😑😑

حرف حساب اگربه وقتش نزنی...بعدش میشه زراضافه:/فلسفه بودن  بعضی هامثل کاسه توالته:/فقط واسه گوه خوری انتخاب شدن:|
انقدر با بچه خواهر شوهرم حرص میخورم سر همین یا ابنا اصلا خوش نمیگذره

چندسالشه مگه بچه؟ 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
منم تو فامیل شوهرم بچه شیطون دارن دخترم هشت ماهشه همش تو بغلمه تو مهمونی هیچ  لذتی نمیبرم ولی د ...

منم بچم ۴ ماهشه سر همین میترسم سربچه ، بچه هواهر شوهرمم باشه همش اذیت مبکنه بابد فقط مراقب بچه باشم سر همین لذتی نمیبرم دعوا هم مبکنم شوهرم و‌خواهرش ناراحت میشن!

واقعا تنهایی آدم بره باغ چیکار کنه  شما هم ب دخترتون یاد بدین از خودش دفاع کنه

۴ ماهشه سر همین سر بچم میترسم بچه خواهرشم دست بزن. داره کسی خم خرفی بزنه همه ناراحت میشن

منم تو فامیل شوهرم بچه شیطون دارن دخترم هشت ماهشه همش تو بغلمه تو مهمونی هیچ  لذتی نمیبرم ولی د ...

بعضی ها اهمیت نمیدن.تازه ذوقم میکنن که بچهاشون دست بزن داره.میگن زرنگن