2777
2789
عنوان

زندگیه بعد بچه....

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 55 پست
سخت بگیری سخت میشه اگر دوران بارداریت ب معنای واقعی ارامش داشته باشی و هزار جور دارو و‌مکمل نخوری بچ ...

دارو و مکمل و که دکتر میده ویتامی و این چیزارو میشه راهنمایی کنی من کسی و ندارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شب قبل خواب ک خوب جذب بشه

ممنون گلم

وزن اولیه 76.500 😫 وزن الان68.600 🤩 وزن هدف دیگه نهایتا میخام 60 باشم وبمونم یه صلواتم برا مشکلاتم بگید مرسی از همگی⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦الان ۶۶کیلو هستم ولی عضلانی و چربی ندارم زیاد و همه میگن دیگه لاغر نکن😂 انشاا... همینطور ثابت بمونم🤦😎
دارو و مکمل و که دکتر میده ویتامی و این چیزارو میشه راهنمایی کنی من کسی و ندارم

عزیزم فقط مولتی ویتامین های بارداری مث پرگنا کر رو هفته ای ۳ تا

کلسیم هفته ای ۲ تا

و اهن مثل فرودین هرشب وگرنه بیشترش سمه

مثلا کلسیم زیاد بخوری بچه سنگ کلیه میگیره

منم مشکل تورو دارم. میترسم بچه بیارم همه چی عوض شه... ماهم23سالمه 2ساله عروسی کردیم

آره والا همون اولمیاوردیم راحت میشدیم

وزن اولیه 76.500 😫 وزن الان68.600 🤩 وزن هدف دیگه نهایتا میخام 60 باشم وبمونم یه صلواتم برا مشکلاتم بگید مرسی از همگی⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦الان ۶۶کیلو هستم ولی عضلانی و چربی ندارم زیاد و همه میگن دیگه لاغر نکن😂 انشاا... همینطور ثابت بمونم🤦😎
عزیزم فقط مولتی ویتامین های بارداری مث پرگنا کر رو هفته ای ۳ تا کلسیم هفته ای ۲ تا و اهن مثل فرودی ...

اگه نخوریم چی؟ 

بجاش مثلا جیگر بخوریم یا میوه جات و سبزیجات؟.

نه اگر سنتون کمه یکی دوسال صبر کنید

من 25سالمه

ولی الان ن 10سال دیگ ام باشه بااااید مجبوریم بیاریم..پس چ بهتر ک زودتر بیاریم...منم اگ خدا بخاد میخا ...

همین مامان بیچارم میگفت هر چی بگذره سخت تر میشه ترست بیشتر میشه از بارداری و زایمان من میگفتم نه 

تازه اگه میخاستم شوهرم نمیخاست الانم پنج ماهه جلوگیری نداریم بچه دار نشدم داد و بیداد کردم که از دست تو نازا شدم دیگه

الان اصن جلوگیری نمیکنه خودشم ترسیده فکر کنم چون گفتم اگه نازا بشم ولت میکنم میرم 

همین مامان بیچارم میگفت هر چی بگذره سخت تر میشه ترست بیشتر میشه از بارداری و زایمان من میگفتم نه&nbs ...

نگران نباش اگر خدایی نکرده مشکلی هم داشته باشی هنوز خیلی وقت هست برای درمان

پیش متخصص رفتی چکاپ کام دادی؟

نگران نباش اگر خدایی نکرده مشکلی هم داشته باشی هنوز خیلی وقت هست برای درمان پیش متخصص رفتی چکاپ کام ...

نه اخه من تنبلی تخمدان دارم خودم دردمو میدونم

واقعا؟ همه خیلی ها زار میزنن بعضیا هم خوشحالن البته من عاشق نی نی ام ولی شوهرمو نمیدونم😕

اونایی که زار میزنن زیادی ناز پرورده ان..منم مجردیام زیاد ناز داشتم اما بعد زایمان اولم خیلی پخته شدم..حالا بچه دوممو اوردم عالیتر به کارام میرسم چون برنامه ریزی کردم صب یکم زود بیدار شم قشنگ تموم کارامو یه ساعته انجام میدم..بعدش کلیییی وقت دارم برا نینی..برا شوهرم.ماشالله ماروز بروززز عاشقتر میشیم..

هرکس میخواد حضرت محمد ص  اون دنیا شفیعش بشع روزی ده تا صلوات بفرسته..🥰🥰😍😍چقد آسون فقط ده تااااا😍😍