2777
2789
عنوان

کسی با....

| مشاهده متن کامل بحث + 157 بازدید | 24 پست
من‌اومدم .ولی از این چیزا سر در نمیارم .توکلت به خدا باشه عزیزم 

دکتر خیلی نا امیدم کرد

البته دکتر خودم چیز دیگه گفت امیدوارم کرده بود

امروز نبود این دکتره خییییلی نا امیدم کرد

خدایا به امید خودت....نه بنده های بیخودت☺✌️           واینک برچهره ی دلربای مهدے💙 صلواااات!!!!!بر محمد و آل محمد صلواااات!!! بازم صلواااات !!! اصن امضامو دیدی هی صلوات بفرست☺😅😊آیا بد کردم خواستم ثواب کنی؟؟😊جواب خیر است😅صلواتات ک تموم شد ریپ بزن از امضام تعریف کن تا بقیه ام ثواب کنن😂#بخیل نباشم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دکتر خیلی نا امیدم کرد البته دکتر خودم چیز دیگه گفت امیدوارم کرده بود امروز نبود این دکتره خییییلی ...

ن ناامیر نباش ۱۴بد نیس 

ممنون میشم برای سلامتی پدر و مادرم و فسقلی هام وهمسرم و خونوادم یه صلوات بفرستین.التماس دعا
زیادم به حرف دکترا نباش شما اقدام کن ببین چطور میشه. به من دکتر گفت تا سه ماه باردار نشی باید بری ن ...

الهی شکر

شمام تنبلی داشتید؟؟

سایز فولی بالغتون چند بوده؟؟

خدایا به امید خودت....نه بنده های بیخودت☺✌️           واینک برچهره ی دلربای مهدے💙 صلواااات!!!!!بر محمد و آل محمد صلواااات!!! بازم صلواااات !!! اصن امضامو دیدی هی صلوات بفرست☺😅😊آیا بد کردم خواستم ثواب کنی؟؟😊جواب خیر است😅صلواتات ک تموم شد ریپ بزن از امضام تعریف کن تا بقیه ام ثواب کنن😂#بخیل نباشم
ن ناامیر نباش ۱۴بد نیس 

ممنون 

خیره ان شاءالله

یادم نمونده چند بود دکتره اینجوری میگفت.    

خب تنبلی داشتید؟

دکتر گفت تنبلی من شدیده

جواب آزمایش ذخیره تخمدانتونم یادتون نیست؟؟

خب تنبلی داشتید؟ دکتر گفت تنبلی من شدیده جواب آزمایش ذخیره تخمدانتونم یادتون نیست؟؟

نه عزیزم.

دکتر گفت پلی کستیک هستین.

فقط یه فولیکول سمت چپ دارین سریع واسه بارداری اقدام کن تا سه ماه نشدی بیا بفرستمت نازایی.

اینم بگم بعد اون حرف دکتر خودم تا زمانی که میخواستم اقدام کنم روزی نصف لیوان عرق رازیانه میخوردم.

بذارین ببینم ازمایشم نیگر داشتم.

اگه پیدا کردم واستون میگم چند بود.

اخه مال بیش از سه ساله