2777
2789
عنوان

کسی با....

157 بازدید | 24 پست

فولیکول 14 باردار شده؟؟

پلی کیستیکم

روز 11سیکل سونو انجام دادم فولیکولم 14

دکتر گفت اصلا به درد بارداری نمیخوره😞

اگر چیزی میدونیدو کسی بوده که با فولیکول 14 باردار شده لطفا بهم دلگرمی بدید😞

خدایا به امید خودت....نه بنده های بیخودت☺✌️           واینک برچهره ی دلربای مهدے💙 صلواااات!!!!!بر محمد و آل محمد صلواااات!!! بازم صلواااات !!! اصن امضامو دیدی هی صلوات بفرست☺😅😊آیا بد کردم خواستم ثواب کنی؟؟😊جواب خیر است😅صلواتات ک تموم شد ریپ بزن از امضام تعریف کن تا بقیه ام ثواب کنن😂#بخیل نباشم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فولیکولت پایینه عسل بخور برای بارداری باید بین ۱۸تا۲۲باشه

روز 11سیکلم بودم

یعنی ممکن نیست تا 3شنبه رشد کنه؟؟

خدایا به امید خودت....نه بنده های بیخودت☺✌️           واینک برچهره ی دلربای مهدے💙 صلواااات!!!!!بر محمد و آل محمد صلواااات!!! بازم صلواااات !!! اصن امضامو دیدی هی صلوات بفرست☺😅😊آیا بد کردم خواستم ثواب کنی؟؟😊جواب خیر است😅صلواتات ک تموم شد ریپ بزن از امضام تعریف کن تا بقیه ام ثواب کنن😂#بخیل نباشم
عسل و گرده گل میبره بالا فولیکولو ژل رویال زنبور هم عالیه

گرده گل از کجا تهیه کنم

ژل رویال طریقه مصرفش چجوریه؟باید تو فریزر نگه داری شه؟؟

میشه یکم راهنماییم کنید

روز 11سیکلم بودم یعنی ممکن نیست تا 3شنبه رشد کنه؟؟

نگا زمان ک فولیکول آزاد میشه برای بارداری بعد پریودی بین ۷ الی ۱۱روز بعدش هس ک ازاد میشه

ممنون میشم برای سلامتی پدر و مادرم و فسقلی هام وهمسرم و خونوادم یه صلوات بفرستین.التماس دعا
نگا زمان ک فولیکول آزاد میشه برای بارداری بعد پریودی بین ۷ الی ۱۱روز بعدش هس ک ازاد میشه

این ماه کلومیفن خوردم

امروز سونو بودم

چکارکنم تا3شنبه فولیام رشد کنه تا آمپول بزنم آزاد شه؟

گرده گل از کجا تهیه کنم ژل رویال طریقه مصرفش چجوریه؟باید تو فریزر نگه داری شه؟؟ میشه یکم راهنماییم ...

عسل فروشیا دارن  ۱ق چای خ گرده با کمی عسل قاطی باید بشه.ژل هم از عسل فروشیا کمی گرونه.اونم روزی مثلا ۱ق م 

ممنون میشم برای سلامتی پدر و مادرم و فسقلی هام وهمسرم و خونوادم یه صلوات بفرستین.التماس دعا
این ماه کلومیفن خوردم امروز سونو بودم چکارکنم تا3شنبه فولیام رشد کنه تا آمپول بزنم آزاد شه؟

ان شالله که رشد کنه توکل بخدا .چرا امپول بزنی رشد کنه خودش ازاد میشه

عسل فروشیا دارن  ۱ق چای خ گرده با کمی عسل قاطی باید بشه.ژل هم از عسل فروشیا کمی گرونه.اونم روزی ...

خب کی مصرف کنم

الانم بخورم تاثیری داره یا بذارم برا دوره بعد

من‌اومدم .ولی از این چیزا سر در نمیارم .توکلت به خدا باشه عزیزم 

خدایا مارا به غصه های معمولی مان برگردان...به قسط های عقب افتاده ،ترافیک های طولانی،خیابان های شلوغ، دغدغه های زیاد،هدف های سخت،خستگی های مفرط...به همان روزها که همدیگر را قضاوت میکردیم وبه قضاوت های هم توجهی نمی کردیم.به همان روزها که دنیا اینقدر آلوده نبود،که آلوده بود وحاد نبود ،که آلوده  بود واز آلودگیش نمی مردیم...که دلواپس حال عزیزانمان  بودیم نه جانشان !ما را برگردان به روزهایی که سلامتی اینقدر گریز پا نبود ،که میشد لابه لای همین مشکلات و دغدغه های ریز ودرشت،با خیالی آسوده فنجانی  برداشت ،چایی ریخت ...کنار پنجره ای ایستادودر کمال اطمینان و آرامش نفسی عمیق کشید .که می شد کسی را به آغوش کشید وآرام شد .میشد دستان کسی را گرفت وبدون هراس تمام شهر را قدم زد وغصه ها و درد ها را فراموش کرد .دلمان لک زده برای یک آغوش، یک لبخند ،یک خیال تخت...دلمان لک زده برای یک زندگی آرام و معمولی ...خدایا در آغوشمان بگیر که خسته ایم ...خودت حال زمین را خوب کن 
ان شالله که رشد کنه توکل بخدا .چرا امپول بزنی رشد کنه خودش ازاد میشه

یعنی ممکنه بیشترم رشد کنه؟؟

آمپول بزنم که آزاد شه یوقت کیست نشه خدای نکرده

زیادم به حرف دکترا نباش شما اقدام کن ببین چطور میشه.

به من دکتر گفت تا سه ماه باردار نشی باید بری نازایی.

تا پنج ماه اقدامم نکردم.الان دونیشو باردارم بدون اینکه داروی خاصی مصرف کنم یا دکتر برم.

دخترم تو دومین اقدام شد.پسرم اولی