2777
2789
عنوان

چجوری بفهمم

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 55 پست
مسئله همینه که شک میکنم آخه هر وقت که باهام حرف میزد بیمارستان بود و شیفت اورژانسش و تنها بود انگار ...

بنظرم این رابطه دوستای معمولی نیست-چی میگید بهم آخه؟؟اگه دوست معمولیه حسی نداری و با این چیزایی هم که میگی بنظرم متاهله بلاک کن شمارشم پاک کن هم خودتو راحت کن هم اونو   هم مارو خخخخخخ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم این رابطه دوستای معمولی نیست-چی میگید بهم آخه؟؟اگه دوست معمولیه حسی نداری و با این چیزایی هم ک ...

می‌خوام از زبون خودش بشنوم که متاهله

می‌خوام اصلا پیام بدم بگم که من می‌خوام خدافظی کنم ازت اگه گفت چرا بگم که من اون حس اعتماد و اطمینانو ندارم بهت همه ش فک میکنم منو مخفی میکنی و دلایلم رو هم میگم که چرا فک میکنم متاهله. البته اون وقت که شک کردم سر همون رفتارا و کم محلی هاش این فکرو کردم شماره شو پاک کردم واتساپمو دلیت کردم ولی از اونجا که متاسفانه اشتباهی با شماره دیگه م هم یه بار تو واتساپ بهش پیام داده بودم خودش بعد از یه مدت با همون شماره م احوالمو گرفت و دوباره ارتباطمون شروع شد

البته همیشه بهانه برای کم محلی های داشت چون پزشکه خب همیشه میگه سرش شلوغه

می‌خوام از زبون خودش بشنوم که متاهله می‌خوام اصلا پیام بدم بگم که من می‌خوام خدافظی کنم ازت اگه گفت ...

حالا کار به هیچی ندارم ولی خدایی برداشتم از همه حرفات اینه که جاست فرند نیستین و بوی فرندته و کلا واسه همینه که پیگیری و کلااز همه ی حرفات این مشخصه  

بنظرم این رابطه دوستای معمولی نیست-چی میگید بهم آخه؟؟اگه دوست معمولیه حسی نداری و با این چیزایی هم ک ...

فقط اون اوایل احساسی بود حرفامون الان چند وقته نه اصلا هیچی سلام احوالپرسی چه خبر این کارو کردم این کتابو خوندم این فیلمو ببین قشنگه این کتابو بخون خوبه 

حرفای غیر جنسی غیر احساسی

[QUOTE=141148002]حالا کار به هیچی ندارم ولی خدایی برداشتم از همه حرفات اینه که جاست فرند نیستین و بوی فرندته و کلا وا ...[/QUOTE

خب گاهی اوقات حس میکنم دوسش دارم ولی به روی خودم نمیارم مثلا اگه یه مدتم من ولش کنم مثلا ممکنه کس دیگه ای اگه جای این باشه اونم منو ول کنه ولی این یهو خودش پیام میده میگه نگرانت شدم خبری ازت نبود

خب این باعث میشه حسم بهش خوب باشه

یا اگه خودش ازم سراغ نگیره یه مدت من یهویی دلم میخواد سراغشو بگیرم در حد همون احوالپرسی و اونم ج میده میگه منم همش فکرت بودم ولی سرم شلوغ بود نمی‌تونستم خب این حرفو میزنه یعنی بی تفاوت نیست

نمیدونم حالا این دوستی معمولیه غیر معمولیه چیه چون واقعا خیلی وقته حرف عاشقانه احساسی نمیزنیم 

دوستم نمیدونم دیگه چجوری راهنماییت کنم هرچی که میدونستمو گفتم دیگ تصمیم با خودته بوس بوس ستاره بچینی ...

مرسی مهربونم

حالا نتیجه هرچی شدو خبر میدم مرسی مرسی