من چند ماهه با یه آقایی آشنا هستم. البته شاید اوایل یه کم حس وابستگی داشتم ولی الان خوبه یعنی حالت دوست هستم باهاش فقط نه دوست دختر. اون اوایل من بهش شک کردم که متاهل باشه و سر همین قضیه خیلی عصبانی شد الان باز یه مدته فک میکنم متاهل باشه ولی نمیدونم چجوری ازش بپرسم چون یه بار دیگه هم قبلا پرسیدم و گفته نه
درسته فقط دوستم باهاش ولی خب همه ش میترسم متاهل باشه و دوستی باهاش درست نباشه
ایشون چون پزشکه هر وقت باهام حرف میزده شیفت اورژانس بوده شک منم همینه هر وقت خونه س جواب منو نمیده میگه وقت نمیکنم یا هر وقتتت تایم تعطیلش تلفنی حرف زده بیرون از خونه بوده
بعد تو تو توضیحاتت گفتی باهاش دوست هستم فقط نه دوست دختر ؟؟؟خب این یعنی چی یعنی دوس دخترش نیستی و دوست معمولی هستی خب اگه دوستا معمولی هستی دیگه چیکار به کارش داری
و در هر صورت اگه یک درصد شک داری متاهله که مطمعنم درصد شکت بیشتر از یکه باهاش دوست معمولی یا حتی دوست دخترشم نباش چون بنظر من شکت درسته
بله خب خودمم هی اینو میگم به خودم ولی مهم اینه که حقیقتو بدونم و اینکه من نمیخوام با یه آدم متاهل دو ...
نمیخوام بهت جسارت کنم امیدوارم از حرفم ناراحت نشی ولی این دوست معمولیو اینا همش الکیه ادم بلاخره حس پیدا میکنه یا به مرور یه سری صحبتا میشه که از معمولی بودن در میاد