2777
2789
عنوان

چجوری بفهمم

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 55 پست
شبا باهم ارتباط تلفنی دارید ؟ یا روزای تعطیل؟

ایشون چون پزشکه هر وقت باهام حرف میزده شیفت اورژانس بوده شک منم همینه هر وقت خونه س جواب منو نمیده میگه وقت نمیکنم یا هر وقتتت تایم تعطیلش تلفنی حرف زده بیرون از  خونه بوده 

خب عزیزم شبا وقت برای زنگ زدن و حرف زدن داره ؟ یه سری نشونه ها هست که ادم یکم زرنگ باشه متوجه میشه&n ...

خب همین دیگه اون اولا که اون عکس منو شک انداخت

و این مدت هم چون شیفت اورژانس نییست و خونه س چون میبینم ارتباطش باهام کم شده و جوابمو نمیده مثلا یه بهانه میاره که باهام حرف نزنه

هر وقتم حرف زده بیرون از خونه پارکی جایی بوده

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

همون روزای اول چون ما واتس باهم حرف می‌زدیم ولی خب من تلگرامشو چک کردم یه عکس داشت دست حلقه ش انگشتر ...

بگو بیا خانوادم آشنات کنم ببین چی میگه یا بعدش بگو تو رو با خانواداش اشنا کنه

بعد تو تو توضیحاتت گفتی باهاش دوست هستم فقط نه دوست دختر ؟؟؟خب این یعنی چی یعنی دوس دخترش نیستی و دوست معمولی هستی خب اگه دوستا معمولی هستی  دیگه چیکار به کارش داری 

و در هر صورت اگه یک درصد شک داری متاهله که مطمعنم درصد شکت بیشتر از یکه باهاش دوست معمولی یا حتی دوست دخترشم نباش چون بنظر من شکت درسته

بعد تو تو توضیحاتت گفتی باهاش دوست هستم فقط نه دوست دختر ؟؟؟خب این یعنی چی یعنی دوس دخترش نیستی و دو ...

بله خب خودمم هی اینو میگم به خودم ولی مهم اینه که حقیقتو بدونم و اینکه من نمیخوام با یه آدم متاهل دوستت معمولی هم باشم

اوووه پس ولش کن بابا مطمعن باش اینستام داره ازط تو قایم میکنه چن سالشه طرف اصلا

همین دیگه شک دارم بهش

مشکلمم همینه اطمینان نیست فقط در حد شک هست

و اینکه عذاب وجدان میگیرم اگه متاهل باشه 

شبا تا صبح چند بار بهش زنگ بزن بگو حوصلم سر میره یا دلم تنگ شده چند شب پشت سر هم  و سعی کن طولا ...

مسئله همینه که شک میکنم

آخه هر وقت که باهام حرف میزد بیمارستان بود و شیفت اورژانسش و تنها بود انگار از تنهایی با من حرف میزد

الان که بیمارستان نمیره باهام خیلی حرف نمیزنه

بله خب خودمم هی اینو میگم به خودم ولی مهم اینه که حقیقتو بدونم و اینکه من نمیخوام با یه آدم متاهل دو ...

نمیخوام بهت جسارت کنم امیدوارم از حرفم ناراحت نشی ولی این دوست معمولیو اینا همش الکیه ادم بلاخره حس پیدا میکنه یا به مرور یه سری صحبتا میشه که از معمولی بودن در میاد