2777
2789
عنوان

زندگیتو تغییر بده

149 بازدید | 18 پست

بیایید با باورهاى سمى خداحافظى كنيم:

۱- باور اينكه قربانى هستيم.

۲- باور به اينكه ميتوانيم ديگران را تغيير دهيم.

۳- باور به اينكه اگر جاى فلانى بودم زندگى بهترى داشتم.

۴- انتظار داشتن از ديگران و باور به اينكه ديگران بايد مطابق انتظار ما رفتار كنند.

۵- باور به اينكه براى رسيدن به كمال و احساس شادى حتما به حضور فرد خاصى نياز داريم.

۶- اينكه هميشه لازم است ثابت كنيم كه ما درست می گوييم و حق با ماست.

۷- نگران بودن درباره اينكه ديگران در مورد ما چه فكرى می كنند.

۸- باور اينكه گذشته ما، آينده ما را رقم می زند.

با ما همراه باشید🍃

دنیای  شادتر برای زنان سرزمینم💕

خبرها و اتفاقات خوبی در راهه😍

https://t.me/joinchat/AAAAAFOAdlVn6MCsDNqESQ
لینک دعوت

وای من خسته ام. واقعا ادمایی مثل من بمیرن بهتره 

خدایابخاطرهمه ی چیزایی ک دادی😍ندادی😢دادی پس گرفتی😭ندادی بعدامیخوای بِدی😘دادی بعدا میخوای پس بگیری😳ندادی میگی دادم😲اصلا نمیخوای بدی😐نداده بودی فکر کردی دادی😱نمیدی هِی میگی میدم شکرت😍😍😍😍در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای من خسته ام. واقعا ادمایی مثل من بمیرن بهتره 

نگو دورت بگردم

همه ما روزهای سختی رو پشت سر گذاشتیم و در آینده هم روزای سختی تجربه میکنیم.

کافیه دیدمون به زندگی عوض کنیم و خودمون رو قوی تر😙

۹- باور ب اینکه با شعار و تبلیغ کردن زندگی بهتری خواهیم داشت

بیایید با دفاع از حق خود و قدر خود را دانستن حق از دست رفته ی خود را بر گردونیم....                                                                                                                 مردم تمام تبعیض های جنسی خودشونو با یه کلمه ثابت میکنن سنت و دین در صورتی که تو هیچ سنت و یا دینی درمورد اینکه حقوق مرد از زن بیشتره صحبت نشده            (چیماندا انگوزی ادیشی)
 نگو دورت بگردم همه ما روزهای سختی رو پشت سر گذاشتیم و در آینده هم روزای سختی تجربه میکنیم. ...

نمیدونی ک من چقد قلبم شکستست 

هیچکی حالمو درک نمیکنه 

ازخدا میخوام اگ نمیخواد زندگیمو تغییربده مرگ رو بهم بده

تاحالام بخاطر دخترم مرگو نخواستم 

ولی بمیرم بهتره تا دل همه ب درد بیاد ک چقد بهم بد کردن 

خدایابخاطرهمه ی چیزایی ک دادی😍ندادی😢دادی پس گرفتی😭ندادی بعدامیخوای بِدی😘دادی بعدا میخوای پس بگیری😳ندادی میگی دادم😲اصلا نمیخوای بدی😐نداده بودی فکر کردی دادی😱نمیدی هِی میگی میدم شکرت😍😍😍😍در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد
۹- باور ب اینکه با شعار و تبلیغ کردن زندگی بهتری خواهیم داشت

هروقت تونستیم با قلبمون جملات رو حس کنیم و راجبش فکر کنیم و تمرین کنیم که این کارها رو تو زندگیمون عملی کنیم حتما زندگیمون تغییر خواهد کرد.

حتی اگر این کارهارو هم نکنیم همینکه یکبار این جملات رو هم بخونیم خیلی خوبه

اگه لینک کانال براتون گذاشتم چون روزی بیشتر از ۶ تاپیک نمیتونم براتون بزارم بخاطر همین بیشتر فعالیتمون تو کاناله

و هر کی دوست داره میتونه تشریف بیاره گلم💕

نمیدونی ک من چقد قلبم شکستست  هیچکی حالمو درک نمیکنه  ازخدا میخوام اگ نمیخواد زندگیمو تغ ...

عزیزدلم میدونم این حرفا الان برات حالت شعاری داره

اما اگه خودت بخوای مطمئن باش به مرور زمان میتونی زندگیتو بسازی

بهت قول میدم💓

عزیزدلم میدونم این حرفا الان برات حالت شعاری داره اما اگه خودت بخوای مطمئن باش به مرور زمان میتونی ...

چکارکنم‌

چکارکنم‌

از امروز سعی کن افکارتو تغییر بدی 

تا تلاش نکنی که گذشتتو دخالت ندی تو آیندت انرژی منفی دست از سرت برنمیداره.

عزیزم من ۳ روز کانالی تشکیل دادم برای حس بهتر اگه دوست داشتی میتونی همراهمون بشی

و هر سوال داشتی بهم پیام بدی من در خدمتم😍

خوشحالم که دوست داشتید عزیزم

بعضی نکاتش برای خودم بشخصه خیلی مفید بود و سیو کردمش، خوشحالم که توی این سایت هنوز هم تاپیکهای مفید پیدا میشه🌹

خوشبختی همانند یک پروانه است، اگر دنبالش کنید همیشه دور از دسترس شما خواهد بود اما زمانی که آرام بنشینید، ممکن است روی شما بنشیند!
از امروز سعی کن افکارتو تغییر بدی  تا تلاش نکنی که گذشتتو دخالت ندی تو آیندت انرژی منفی دست از ...

عضو شدم کانالتون