2777
2789
عنوان

به نظرتون به چه بهانه ای بهش زنگ بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2990 بازدید | 90 پست
دلم براش تنگ شده 

میدونم خیلی سخته خودتو با چیزی مشغول کن 

با دوستات برو بیرون کلا فک کن نبوده یا زبونم لال مرده

بخدا بهش زنگ بزنی خودشو چیزی میدونه و به خودش اجازه میده تحقیرت کنه تجربشو داشتم ک میگم 

⚡️‎به آينده ات وفادار باش ، نه به گذشته ات ⚡️ ️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂😂بگم به خودت شک کردم؟ 

نه بابا زشته شمارع مزاحمه زو بخواد از طرف ضایع است...اگر موخوای دوباره بری تورایطه با طلبکاری تمام‌پیام بده تو چزا اینجوری🙁🙁🙁گفت چجوزی..بگو ریختت  میاد جلو چشام همش

تو تربیت فرزند کوشا باشید....من همون  najvaye manهستم ک چشام آبیه😁😁کلی عکس گذاشتم چند نفر تازه میشناختنم بخاطر بی ادبی یکی دیگه ترکیدم...نترکونینن توروخدا باجنبه باشیم

الان دیگ رل داره بیفایدس

میشه برای ب سلامت ب دنیا اومدن نی نیم ی صلوات بفرستید❤نی نیم نموند برام😭دلم نمیاد تیکرشو بردارم😭پسرم تو۱۶هفتگی تنهام گذاشت😭برا حال دلم صلوات میفرستی؟
یه پیام بنویس بگو سلام زهرا خوبی چخبر چیکار میکنی ؟   بعد اگه جواب داد بگو حواسم نبود اشتباه بر ...

اینا دیگ خیلی قدیمیه و حتی اگ همچین اتفاقیم غیر عمدی بیوفته با همچین رابطه و شرایطی طرف میگه اره جون عمت یا اکی من زهرا نیستم بای

مارو دور ننداز  
اخه پررو 

اگه پررو هست که اصلا نمیخواد باهاش تماس بگیری، ممکنه الان سخت باشه؛ اما بعدا از خودت و البته من😉😊ممنون میشی.

هیچ وقت سرم رو خم نمیکنم، به خاطر اینکه تاجم میفته...👑🖤 حالا بحث لیاقت به کنار باشه، سعادت میخواد کسی بیاد تو قلبم...😹🤞🔞                                                                          اون آدمی میشم که خودتو فحش بدی چرا نداریش...!
اخه خیلی تابلو میفهمه 

نمیفهمه بگو اسمتو سیو کرده بودم زهرا بخاطر همین اشتباه شد ،   ولی اگه رفته بزار بره آدم چیزیو که بالا اورده دوباره نمیخوره عزیز دلم همیشه باکسی دوست شو که واقعا بخوادت اونم فقط برا ازدواج همین وبس .  به عنوان یه خواهر بهت گفتم