زیرزمین خونه مادرشوهرم یه دونه نشیمن و آشپزخونس میگ پول اجاره رو جم کنین خونه بخرین بیاین بشینین زیرزمین تخت خوابتم بچین یکی از اتاقامون شبا بخوابین اینجا بنظرتون اول زندگی خوبه برم جای کوچیک؟
hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃 احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اما سر یه سال طاقت نیورد به هاطر نوع تربیت بچه و ....
بازم رفت مستاجری البته خونه فعلیش خیلی شیک تره😍
باید ببینین رفتاراشون چه طوره عزیزم
به امید روزهای بهتر🙇 خدا ممنونم که روز به روز بهت نزدیکتر میشمو بیشتر پیشرفت میکنم خدایا شکرت که دانشگاه مورد علاقم رو قبول شدم و نفر اول دانشگاهمونم😎خدایا شکرت که بالاخره نیمه گمشدمو با همون مشخصاتی که بهت دادم پیدا کردم 😍 به خاطر افریدنم ممنونم ازت 😍
کاربری واسه دو نفره😇 زیر سایه آقامون امام حسین میگذرونم لحظه هامو💚دلم گرفته خدایا تو دل گشایی کن ❤من آمدم به امیدت تو هم خدایی کن❤ به بوی دلکش زلفت که این گره بگشای❤دل گرفته ما بین و دلگشایی کن❤ من قراره مادرشم.. میدونم خدای من بندشو ناامید نمیزاره 😇.....چهارمین کاربریمه هربار پسورد یادم میره😂😂😂
مگه میشه یک جا زندگی کرد و گل و بلبل باشه زندگیت همش میان توی خونه زندگیت دخالت تازه بری معلوم نیس کی دربیای اونم از سر مهربونی نگفته برا اینکه دم دستش باشین گفته