2777
2789
عنوان

چیکار کنم حالا😰😢😥

266 بازدید | 30 پست

بچه ها من دیروز ایستا گذاشته بودم که ازم سوال بپرسید و یه جز دوستای های صمیمیم کسه دیگه ای تو پیجم نیست ولی مربی هام هستن بعد یکی پرسیده بود رل داری منم گفتم نه من همیشه سینگل هستم تا ابد

بعد مربیم اومده دایرکت من چیکار کنم الان اومده پکر فرستاده بخدا من دختر خیلی خوبی هستم و اصلا تو فاز پسر اینا نیستم حالا اینطوری داده یه بار منو دوستم داشتیم می‌رفتیم کلاس به مامانمون پیام داده که منو فلانی تو خیابون داشتیم میخندیدیم

حالا چیکار کنم من خیلی ناراحت شدم تازه همین دیشب تاپیک زدم چقدر خوشحالم 😢😢😢

قطع رابطه کنید ، واقعا سلامت روان ارزششو داره.

😐

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا هرچی میاد میخواید امتحانش کنید؟الان من بالای 7-8 تا تاپیک تو همین چند دقیقه دیدم که دارن میگن بیاید ناشناس سوال بپرسید و اینا...😡

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
واقعا نه🥴

پیام پکر داده به دایرکت به من بعد به دوستم گفتم گفت یعنی داره دعاوت می‌کنه به خدا من یدونه پسرم‌تو‌پیجم نیست ولی بچه های دیگه با پسرا حرف میزنن و خودش می‌دونه ولی ویژه به اونا نمیگه

من بدبخت فقط چه غلطی کردم استوری گذاشتم

قطع رابطه کنید ، واقعا سلامت روان ارزششو داره.

هرکی فهمید چیشد به منم بگه چیشد🙄

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت