2777
2789
عنوان

لطفن بیایین خانومای باردار!

215 بازدید | 43 پست

نه هفته هست که باردارم اما به خاطر تجربه تلخ دختر عمم ک تو سه ماهگی قلب بچش نزد ترس تموم وجودمو گرفته من از کجا بفهمم ک بچم سالمه تو شکمم یا ن چجوری بفهمم قلبش میزنه تا هفته دوازدهم هم فلن مونده تا برم غربالگری خیلی نگرانم!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگر هفته شیش برای سونو نرفتی؟

خداجونم مواظب بچه م باش ...بند بند دلم به بند بند وجودش بستست..خداجونم هدیه قشنگت و سالم و سلامت به دستم برسون...قول میدم همیشه مراقبش باشم بیشتر از جونم...
براي ضربانش رفتي سونو؟ مبارك باشه عزيزم

ن هفته ششم رفتم فقد اونم دکتر چون خودم خاستم نکشت چون نمدونستم کی باردار شدم میخاستم دقیق بدونم ک رفتم سونو گفتن قلبش تشکیل شده و خوبه دگ نمدونم!مرسی عزیزم ممنون!

الان نه هفته ای بری سونو صدای قلبشو میشنوی ان شالله تو ۱۲ هفته هم غربالگری میری تا از سلامتیش مزمئن ...

اصن دسته خودم نیست باید با شوهرم مشورت کنم برم دکتر برام سونو بنویسه ببینم میتونم بشنوم صداشو یا ن خیلی نگرانم!

عزیزم اولا مبارکت باشه انشالله به سلامتی به دنیا بیاد .بعدم اینکه همین استرس بدترین سم برا نی نیه پس خیلی ریلکس و اروم باش قرار نیس اون اتفاق واسه تو هم بیفته ...یا برو دکتر زودتر فقط برا چکاب..یا برو مرکز بهداشت نزدیک خونتون ‌..و بگو میخوام چکاب بشم از ماما بخواه بخاطر نگرانیت با دستگاه صدای ضربان قلبشو بشنوی ....موفق باشی .....

من خودم باردارم ماهی ی بار میرم دکتر 

به مَن نَپَر ،لَب پَر میشی ،....لَب تَر کنم ،پَر پَر میشی
عزیزم الان اگر یه سونوی معمولی بری برات صدای قلبش رو‌پخش میکنه ان شاالله. دکتر عمومی هم میتونه برات ...

واقن دکتر عمومی ام میتونه بنویسه!؟ولی مثلن خیلیا میگن سونو اصلن خوب نیست مضره فلان من ترسم زیاد میشه!

واقن دکتر عمومی ام میتونه بنویسه!؟ولی مثلن خیلیا میگن سونو اصلن خوب نیست مضره فلان من ترسم زیاد میشه ...

سونوی معمولی رو دکتر عمومی هم مینویسه ولی غربالگری رو باید پیش متخصص بری تاجایی که من میدونم‌

ضررش رو نمیدونم راستش ولی برای اینکه خیالت راحت بشه گفتم.

خدایاعاشقتم