2777
2789
عنوان

خاطرات بد گذشته منو رها نمیکنه

316 بازدید | 11 پست

سلام خیلی دو دل بودم این تاپیکو بنویسم یان ولی از بس ک هیچکاری از دستم برنیومد گفتم بیامو ازتون نظر بخوامو کمکم کنین 

من 5سال نامزد داشتم هر سالش نه هر روز و شب که تو زندگیم بود با بی تفاوتیاش عذاب روحی بم میداد خانوادشم با سر نزدن و بی تفاوتی و اگ سالی ی بار اشتباهی میدمشون توی روم میخندیدن  از اون ور ی تلفن نمیزدن حال منو بپرسن و انگار ن انگار من نامزد کسی بودم منم هر چقدر میزدم تو سرم ب خانوادم میگفتم نمیتونم باشون زندگی کنم با این اخلاقشون واسشون دلیل میاوردم همش میگفتن تقصیر خودته باورم نمیکردن منم نمیدونستم چی تقصیر منه اصن به خدااا هر چی بگین انجام دادم هرچییی ولی اونا اخلاقشون بود فقط بگم خیلییییییییی بی تفاوت بودن همه دخترای همسن من نامزد داشتنو من بدبختم نامزد داشتم خیلی طول کشید تا خانوادم باور کنن تا دوباره اشناهای نزدیک اومدن ببینن چ خبره ک اینا رفتارشون زشته تا مرحله جدایی رسیدیم خداروشکر و بلاخره تمام شد(فقط ی کار کردم دهنمو بستمو گوشامو کر کردم رو حرف همه فقط میخواستم تمام شه اگ حرف میزدم دیر تر تمام میشد)دوباره حرفای مردم شروع شد الان 6 ماهی هست جدا شدیم با چ مکافاتی ولی نمیدونین چقد قشنگ دروغ میگن همه جا حرف میزنن و بدمو میگن  یا هنوز جلوی مردم میگن ما میخوایم اما مهل من نمیدن فقط واسه اینک وجه ی اجتماعیشونو از دست ندن

من خیلی ضربه خوردم خیلی حتی مریضی اعصاب گرفتم از وقتی تمام شد خوب شدم

اما از بس ک درد کشیدم نمیتونم تو همین پیام جاش بدم فقط میتونم بگم تا تونستن زجرم دادن هم خودش هم خانوادش هم حرفای مردم 

حق ب حق دار نرسید و تمام شد و بازم من ضربه اخریو خوردم فقط خدا میدونه چقد عذابم دادن ک بازم مینویسن اشکم در میاد دلم میخواد برم ی جایی فقط داد بزنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو گذشته همه ی ماها روزهایی هست که اگه برگردیم حتی بهش فکرم نمیکنیم چه برسه انجام بدیم،همه سخت پشیمونیم اما خب فک کردن بهش امروزمونم خراب میکنه بینتیجه س.سعی کن باخدا ارتباطتو قوی تر کنی فقط اونه که میتونه ارومت کنه.

لطفا برای عاقبت بخیر شدن من یک صلوات بفرستین ممنونم😘

زندگیت فقط با یه تغییر اساسی و بی محلی کردن به حرفای منفی دیگران عوض میشه برو یه حرفه رو یاد بگیر کار کن تو یه چیزی پیشرفت اساسی کن بی وقتا باید یه گوشت در باشه یکی دروازه و فقط راه خودت رو بری از اونورم با کسی بحثی نکنی

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.
نامزد 

خب چرا اینقد کش خورد چرا عروسی نگرفتن

حدس میزنم آشنا بودن 

پسره اصلا علاقه نشون نمیداد؟

در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم برای من خواهد افتاد 😊😍😍  کی بود این رو راه انداخت 😑؟ فک‌کردم عقب افتادم منم همین  امضا رو زدم🤦‍♀️
تو گذشته همه ی ماها روزهایی هست که اگه برگردیم حتی بهش فکرم نمیکنیم چه برسه انجام بدیم،همه سخت پشیمو ...

اره خودمم همین فکرو میکنم 

باید بیشتر سمت خدا برم ک فقط خودش واسم کافی باشه ن مردم

زندگیت فقط با یه تغییر اساسی و بی محلی کردن به حرفای منفی دیگران عوض میشه برو یه حرفه رو یاد بگیر کا ...

باور میکنی من کار میکنم و دانشگاه میرم ک تونستم تا حالا دووم بیارم ولی بعضی روزا یهو یادم میاد کنترلمو از دست میدم

خب چرا اینقد کش خورد چرا عروسی نگرفتن  حدس میزنم آشنا بودن  پسره اصلا علاقه نشون نمیداد؟

دقیقا اشنا بود ک اینقد طول کشید وگرنه باید زودتر تمام میشد 

خانوادش بخصوص پدرش شهامت نداشت بگه مخالفم فقط منو پسرشو معطل کرد تا خودمون از هم زده بشیم جدا شیم وقتی هم ب مشکل برخوردیم چقد خوشحال بود باباش که دایی مادر میشه

من خیلی راه هارو بررسی کردم و سر خودمو گرم میکردم. ولی هیچوقت از بین نمی رفت. باید بتونی مواجه بشی. حاال با  هیپنوتیزم یا چیز دیگه

یجا یه فیلم از یجاد زمانی دیدم با روش nlp این کارو میکرد به من یکم کمک کرد حالا خواستی لینکشو برات میذارم. کلا تو ضمیر ناخودآگاه ما میشینه نمی شه بطور کلی حذف کرد ولی میشه کمرنگ کرد. من اینو یاد گرفتم

فراموشی خاطرات گذشته