2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی چرا تاپیکات یجوریه 🤣 یبار تاپیک زدی دنبال بازیگر میگشتی مثلا بعد سریع گفتی پیدا شد ممنون🤣یجور ...

چون میخواستم امتحانتون کنم برای راهنمایی هاتون

شاید خدا جوابتو داده ولی نت تو قطعه🌱 امیدوارم همیشه حال دلتون خوب باشه 😍 💓لطفا  لطفا لایک نکنید 🍭🥰

اصلا بحث حسادت نیستا چون من مجردم 

ولی میدونم اینجا بچه هایی هستن که تو 50 متری نشستن پول اجاره شم ندارن بدن 

حالا یه وقت هس طرف میگه عکس وسایل میزارم طلا میزارم لباس میزارم نظر بدید اوکیه میگیم برا نظر سنجی

ولی عکس ویلا تو ترکیه بی مقدمه اونم در حالیکه اصن شرایط عکس گذاشتن نداشتی قابل هضم نیس خدایی

99/9/10                                                        سَلامِت میکنم 
🤣🤣🤣خدا نکشت ما لامپشم نداریم

پ ما ی پله از شما بالاتریم 😂😎

یارو از کلاهش خرگوش در میاره، بعد من نتونستم یه گوساله رو از قلبم دربیارم                                             خدایا صبری که دادی به دردی که دادی نمیخوره                 99/9/9 ی خبر خوب بهم میدن       خــُدایــا  حــواســت  هصــ؟صــدای  هِق  هِق  گــریــع  هام  عــز  هَمــون  گــلــویــی  مــیــاد  ڪــِ  تــو  عــز  رگــش  بــع  مــن  نــزدیــڪــتــریــ..!  
بعضیا هم چقدر حسودن اینجا خیلیا عکس خونه زندگیشونو میذارن یا جهازشونو این چه طرز برخورده؟؟؟ #حسود_ن ...

اخه عکس میذارن مثلا نظر میخوان

ولی این ی عکس بی کیفیت گذاشته که هیچی معلوم نیست فقط نمای ساختمونه 😂 خب الان ما چکار کنیم ؟ خنده داره دیگه

شاید این تاپیکم مثل قبلی ها باشه میخواد امتحانمون کنه 🤣

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧