2777
2789

اسی چ باحال ما لامپشو داریم ویلاشو نداریم شما ویلاشو داری لامپشو نداری     

یارو از کلاهش خرگوش در میاره، بعد من نتونستم یه گوساله رو از قلبم دربیارم                                             خدایا صبری که دادی به دردی که دادی نمیخوره                 99/9/9 ی خبر خوب بهم میدن       خــُدایــا  حــواســت  هصــ؟صــدای  هِق  هِق  گــریــع  هام  عــز  هَمــون  گــلــویــی  مــیــاد  ڪــِ  تــو  عــز  رگــش  بــع  مــن  نــزدیــڪــتــریــ..!  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعضیا هم چقدر حسودن اینجا خیلیا عکس خونه زندگیشونو میذارن یا جهازشونو این چه طرز برخورده؟؟؟ #حسود_ن ...

واقعا جالبه بعضیاشون تو بعضی تاپیک ها خودشون عقل کل میدونن خدایی منم فازشونو نمیفهمم🙄 استارتر مبارک باشه همیشه به شادی.🤩

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.
ازمیر

اوه شتتت😂

سلام مارا ب ازمیر برسان

پز# _زیر_پوستی

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)
توروخدا لامپاشو گاهی روشن بذار 

😐میگم از رو لب تاب عکس گرفتم تاریک افتاده

شاید خدا جوابتو داده ولی نت تو قطعه🌱 امیدوارم همیشه حال دلتون خوب باشه 😍 💓لطفا  لطفا لایک نکنید 🍭🥰

اسی چرا تاپیکات یجوریه 🤣

یبار تاپیک زدی دنبال بازیگر میگشتی مثلا بعد سریع گفتی پیدا شد ممنون🤣یجوری که انگار کاره ای هستی ، بعدش تاپیک زدی چکار کنم بازیگر بشم🤣

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧

واقعافهمیدم نمیتونین خوشی کسی رو ببینیم فقط منتظریم یکی تاپیک بزنه ازبدبختی هاش بگه بریزیم بگیم الهی بمیرررررم ۷ ۸ تا استیکر 😥😭بزاریم بگیم دعامیکنم خوشحال بشی خداکمکت کنه زندگیت خوب بشه پولداربشی ازاین حرفا

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین