2777
2789
عنوان

یه سوال راجع به کارم داشتم

77 بازدید | 19 پست

سلام بچه ها

من الان ۷ ماهه ی جا کار میکنم چون تازه راه اندازی شده خیلی حقوقش جالب نیست بیمه هم نیستم .

الان شیفت عصر نیروش رفته کارفرما میخواد عصر هم بمونم من میگم بیمه رو اوکی کن شرایطشو ندارم عصر بمونم بیمه هم نمیکنی میگه درامدم کمه نمیتونم . میگه بمون حقوق عصرو بهت بدم منتها واسه بیمه دست دست میکنه

بنظرتون چکار کنم تو این اوضاع هم کار گیر نمیاد نمیدونم چکار کنم

دلم فقط آرامش میخواد... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبول کن

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
ببین یکو پونصد داره میده ک با عصر میشه نزدیک ۳ تومن

بنظرم از بیکاری بهتره اگه کارش سنگین نیس

چون بیمه ام باشی واسه ۸ساعت کار کمتر از ۳تومنه وزارت کاریش 

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم

ولی حتما پیگیر شو واسه بیمه حتی اگه حقوق کمتر بده حتی یه روزم بدون بیمه کار کردن اشتباهه 

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم
بنظرت اخه بدون بیمه جالبه؟ من بهش گفتم نیروی عصر بگیر من نمیتونم بمونم

اگر بهت فشار نمیاد و میتونی قبول کن. خودتم میتونی بیمه پرداخت کنی. 

بهش بگو نصف بیمتو بده. 

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
بنظرم از بیکاری بهتره اگه کارش سنگین نیس چون بیمه ام باشی واسه ۸ساعت کار کمتر از ۳تومنه وزارت کاریش ...

حس میکنم چون بیمه نیستم خیلی بد میشه و مسخره بازیه 

بهش گفتم بابام ناراضیه که بیمه نیستم میگه بیخوده کارت گفت حالا یه ماهم صبر کن ببین چی میشه همش میگه میخوام ببندم اوضاع کار خوب نیست ولی نمیبنده 

مامانم میگه حقوق عصر رو ازش کم کن بیمه کن بقیش هر چی موند بده ولی بیمه ۶۰۰ ۷۰۰ هست

دلم فقط آرامش میخواد... 
کارش ک سبکه

من باشم قبول میکنم. حالا هر جور خودت میدونی.