2777
2789
عنوان

کد معاملاتی بورس

127 بازدید | 23 پست

سلام بچها خوببن 

من تو بورس میخوام شرکت کنم همه کاراشو کردم کد معاملاتی هم برام پیامک شده ، برنامه ایزی تریدر هم نصب کردم ولی میرم داخلش نمیتونم سهامی بخرم ،میخواستم بدونم بعد دریافت کد بازم باید به کارگزاری برم یا نه؟؟کارگاه مفید ثبتنام کردم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید بری کارگزاری

کارگزاری بانک ملی خوبه بانک کشاورزی

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.
مطمئنی اخه واسم کد معاملاتی پیامک شده برم واسه چی دیگه

عزیزم با ی سرچ ساده متوجه میشی کد معاملاتی مثل کد ملی میمونه

شما برای معامله در بورس باید به یک کارگزاری مراجعه کنی تا بهت دسترسی بده

حالا دوست نداری نرو .

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.

عزیزم برو داخل سایت کارگزاری مفید بعد تماس با پشتیبانی رو بزن و با اون شماره ای که اونجا هست تماس بگیر ازت کدملی میخواد وارد کن و بعد به کارشناس مت۱ل میشی و بهش بگو که برات کد بورسی پیام شده تا بهت کد کاربری و رمز بفرسته 

💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪
مطمئنی اخه واسم کد معاملاتی پیامک شده برم واسه چی دیگه

جایی قرار نیست بری کاری که گفتمو انجام بده

💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪
عزیزم با ی سرچ ساده متوجه میشی کد معاملاتی مثل کد ملی میمونه شما برای معامله در بورس باید به یک کار ...

عزیزم‌چرا ناراحت میشی ، پس بخاطر همینه که میرم داخل برنامه واسه خرید و فروش نمیشه مرسی عزیزم

۰۲۱۹۱۰۰۸۷۰۰

عزیزم این شماره پشتیبانی کارگزاری مفیده 

زنگ بزن بهش خودشون راهنماییت میکنن