2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۱۴ روزه عقب انداختم

امروز هم قندم افتاد هم حالت تهوع داشتم

ولی جرات ندارم برم ازمایش بدم

خیلی میترسم باردار نباشم و همش یه توهم باش

سه ساله منتظرم

خدا کنه همه به مرادشون برسن ایشالا

گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍😍میشه واسه سلامتی کوچولوم یه صلوات بفرستی😍😍خدا ازم گرفتش بعد چهارسال انتظار واسه ارامش دلم دعا کنید😔امیدم از خدا قطع نشده منتظر اتفاقای خوبم🙏 دخترم ارامش زندگیم خدایا شکرت😍

عزیزم شما حکیم سلیمی زنگ زدین!!تو چی مرحله ای هستین!!من پریود بودم گفتم تمام ک شد سیر رو بذارم بعد زنگ بزنم بهشون،ورزش روزی 45 دقیقه خودم و شوهرمو گفت،من مشکلم تنبلی تخمدان هست شوهرم سالمه اما گفت اقاتون زنگ بزنن بهم ،حالا منتظرم سیر رو انجام بدم بعد زنگ بزنم!ب شما امیدواری داد!ب ما گفت 60 روز طول میکشه ک انشأالله جواب بگیرید،راستی سیر رو انجام دادین شما!!بوشو کی حس کردین!!لطفا جواب بدین ممنون

عزیزم شما حکیم سلیمی زنگ زدین!!تو چی مرحله ای هستین!!من پریود بودم گفتم تمام ک شد سیر رو بذارم بعد ز ...

سلام عزیزم.بله من تو11دقیقه حالت اسانسی از سیر خییییلی کم ته گلوم فهمیدم و فرداش تماس گرفتم ...بهم 45دقه پیاده رویو گفت ونشستن تو سرکه سیب واب بجهت رفع عفونت و تهیه یک معجون از گیاها و عرقیجاتی که شوهرم متناسب با مشکلش بخوره ...شماهم حتما بگو شوهرت تماس بگیره چون به هر کس متناسب باشرایطش دارو میده

سلام عزیزم.بله من تو11دقیقه حالت اسانسی از سیر خییییلی کم ته گلوم فهمیدم و فرداش تماس گرفتم ...بهم 4 ...

ب دوستم نگفته با اقاش حرف بزنه فقط گفته ب اقات بگو عرق طارونه و پنیرک و کاسنی بخوره ولی ب من گفت ب اقات بگو زنگ بزنه،با اینکه آق ام مشکل نداره خدارو شکر من تنبلی دارم البته پریودم ب موقع هست شما مشکلتون چیه !!ب شما هم گفت دو ماهه جواب میگیرین!

اره ...دوماهه.  ب دوستتونم گفته دوماهه؟؟!!!

ن ب دوستم نگفته دو ماهه،آخه دوستم یائسگی زود رس گرفته با دارو پریود میشه،حتی ب اون دارو گیاهی هم تجاوز نکرده ک بخوره،ب اون فقط ورزش گفته،بعدم همونوعرقا ک اقاش بخوره،بعدم تو سرکه بشینه همین،من تعجب کردم ک ب اون دارو گیاهی ک ترکیب میکنن رو نگفته،خودم تعجب کردم،دوستم گفت بعد از پنج دقیقه بو سیر رو حس کرده،حالا من فردا امتحان کنم ببینم چی میشه،الان شما تو چ مرحله ای هستی!!سرکه سیب طبیعی پیدا کردی!!کلا یکم توضیح بده عزیزم،چند ساله منتظری!من دیگه 17 سال شد البته دو بار حاملگی داشتم ک سقط شده حالا این حکیم ک خیلی امیدوارم کرد انشأالله خیر باشه امید ب خدا

ن ب دوستم نگفته دو ماهه،آخه دوستم یائسگی زود رس گرفته با دارو پریود میشه،حتی ب اون دارو گیاهی هم تجا ...

اصلا درخواست دوستیمو قبول کن دوست بشیم تجربیاتمونو بگیم از همین حکیمه ...انشالا نتیجه بگیریم همه منتظرا

ن ب دوستم نگفته دو ماهه،آخه دوستم یائسگی زود رس گرفته با دارو پریود میشه،حتی ب اون دارو گیاهی هم تجا ...

سرکه سیب طبیعی اره پیدا کردم ...خالص خالص از یجا مطمعن خریدم ..ولی مطمعنم سیب خالص هست واب نداره ..ترکیبات بذرها وعسلم درست کردم ...ورزش که نه پیاده روی از نیم ساعت شروع کردیم چون شوهرم خیلی خسته ودیر میاد..30 سالمه..

الان 4سال داره میشه منتظرم..مشکلمون اسپرم شوشو هس

شما چنسالتونه؟اخی 17 زمان زیادیه!خدا کمکت کنه ومنو تمام منتظرارو