2777
2789
عنوان

سیسمونی

195 بازدید | 10 پست

سلام خانمهای گل 

من هنوز باردار نیستم ولی خب میخوام یه اتاق خوشگل بچینم 

هیچی از مارک سیسمونی سر در نمیارم 

میشه کمکم کنید ک کدوم وسایل خوبه چه مارکی بهترین مشکل پولشم نیست دوست دارم همه چیش بهترین باشه 

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

پتو دورپیچ و ست مسافرتی و.. رو خاله ام مارک hi baby گرفته خیلی جنسش خوبه

دیگه سیمکارت ندارم😐 توی تاپیکای سیاسی من دیگه حرف نمیزنم🤐🥺🌺🍃🍃درویشی تهی‌ دست از کنار باغ کریم خان زند عبور می‌کرد. چشمش به شاه افتاد و با دست اشاره ای به او کرد. کریم خان دستور داد درویش را به داخل باغ آوردند. کریم خان گفت: «این اشاره های تو برای چه بود؟»درویش گفت: «نام من کریم است و نام تو هم کریم و خدا هم کریم. آن کریم به تو چقدر داده است و به من چی داده؟»کریم خان در حال کشیدن قلیان بود. گفت: «چه می‌خواهی؟»درویش گفت: «همین قلیان، مرا بس است.»چند روز بعد درویش قلیان را به بازار برد و قلیان بفروخت. خریدار قلیان کسی نبود جز فردی که می‌خواست نزد کریم خان رفته و تحفه برای خان ببرد، که از قلیلن خوشش آمد و آن را لایق کریم خان زند دانست. پس جیب درویش پر از سکه کرد و قلیان نزد کریم خان برد. چند روزی گذشت. درویش جهت تشکر نزد خان رفت. ناگه چشمش به قلیان افتاد و گفت:«نه من کریمم نه تو. کریم فقط خداست، که جیب مرا پر از پول کرد و قلیان تو هم سر جایش هست.»🍃🌺🍃   امضامو هفته‌ای یکبار بروز میکنم🤗😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

والا از مارکا سر درنمیارم.ولی ستای کالسکه دیدم خیلی شیک تمام چرم در حد ۲۰ ۳۰ م..

کالسکه گرفتم شد 10 تومن زمانی ک ارزونی بود حالا پشیمون شدم از رنگش خوشم نمیاد فکر کنم با این قیمت بلید خوشم بیاد چون میشه با ابن پول براش کارای دیگه کرد 😂

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

پتو دورپیچ و ست مسافرتی و.. رو خاله ام مارک hi baby گرفته خیلی جنسش خوبه

مرسی عزیزم تو همه فروشگاه گیر میاد یا باید خیلی بگردم 🙂

مرسی عزیزم تو همه فروشگاه گیر میاد یا باید خیلی بگردم 🙂

معمولا هست توی فروشگاه ها ، من توی چندتامغازه اصفهان دیدم

دیگه سیمکارت ندارم😐 توی تاپیکای سیاسی من دیگه حرف نمیزنم🤐🥺🌺🍃🍃درویشی تهی‌ دست از کنار باغ کریم خان زند عبور می‌کرد. چشمش به شاه افتاد و با دست اشاره ای به او کرد. کریم خان دستور داد درویش را به داخل باغ آوردند. کریم خان گفت: «این اشاره های تو برای چه بود؟»درویش گفت: «نام من کریم است و نام تو هم کریم و خدا هم کریم. آن کریم به تو چقدر داده است و به من چی داده؟»کریم خان در حال کشیدن قلیان بود. گفت: «چه می‌خواهی؟»درویش گفت: «همین قلیان، مرا بس است.»چند روز بعد درویش قلیان را به بازار برد و قلیان بفروخت. خریدار قلیان کسی نبود جز فردی که می‌خواست نزد کریم خان رفته و تحفه برای خان ببرد، که از قلیلن خوشش آمد و آن را لایق کریم خان زند دانست. پس جیب درویش پر از سکه کرد و قلیان نزد کریم خان برد. چند روزی گذشت. درویش جهت تشکر نزد خان رفت. ناگه چشمش به قلیان افتاد و گفت:«نه من کریمم نه تو. کریم فقط خداست، که جیب مرا پر از پول کرد و قلیان تو هم سر جایش هست.»🍃🌺🍃   امضامو هفته‌ای یکبار بروز میکنم🤗😍
معمولا هست توی فروشگاه ها ، من توی چندتامغازه اصفهان دیدم

مرسی عزیزم 😍 

حوله و پتو دورپیچ و..mothercar خیلی خوبه لباس کارترز خوبه . شیشه شیر و پستونک avent کالسکه و کریر cullar .لوازم chicco هم خوبه اگه اصلشو پیدا کنی 

ولی در کل سخت نگیر من خیلی از وسایلای سیسمونیم همینجور نو مونده سعی کن زیاد خرج نکنی به مرور خیلی چیزا لازم میشه بخری از روی تجربم گفتم 

لوکیشن اصلی فقط بغلت❤❤
حوله و پتو دورپیچ و..mothercar خیلی خوبه لباس کارترز خوبه . شیشه شیر و پستونک avent کالسکه و کریر cu ...

مرسی عزیزم بله خیلی چیزا استفاده نمیشه ولی دوست دارم همونی ام استفاده می کنم بهترین باشه 🙂

ایشالا زود باردار بشی یه نی نی خوشگل بدنیا بیاری عزیزم    

مرسی عزیزم 😍