2777
2789
ببخشید دیر جواب میدم نوتیف ها جا به جا میشه متوجه نشده بودم  اول اینکه جدا از برنامه ریزی و تل ...

قربونتون برم اگه بدونين چقد بهم اميد دادين من ادم منفي باف و پراسترسي هستم امروز كه درمورد قانون جذب كمي يادگرفتم روحيه ام خيلي خوبه حتي امروز براي زانو دردم راهكار عمل گف ولي خيلي اميدوارم كه بدون عمل خوب ميشم مرررررسي

قربونتون برم اگه بدونين چقد بهم اميد دادين من ادم منفي باف و پراسترسي هستم امروز كه درمورد قانو ...

خدانکنه

مواهش میکنم کاری نکردم که ، انشاالله به بهترین نحو زیر سایه خداوند زندگیتون به بهترین شکل ممکن شکل بگیره و پیش بره

برای مسایل جسمی ،خوبه ک کتاب قانون شفا از کاترین پاندر رو هم مطالعه کنین 

در علم متافیزیک اکثرن این باور وجود داره ک درد های جسمانی ریشه در درد های روحی داره 

مثلن درد گردن و شونه ها رو میگن بخاطر مسیولیت سنگینیه ک فرد حس میکنه برای همین رو شونه هاش سنگینی میکنه

البته من لیست کامل این موضوع و ندارم و اطلاعاتم هم اونقدر کافی نیس ک بتونم خودم علت و واستون ریشه یابی کنم ، ولی فک میکنم کتاب قانون شفا بتونه برای تسریع و درمان کامل بهتون کمک کنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما چيكار ميكنين كه جواب ميده ميشه كمي توضيح بدين

خیلی موضوع بزرگیه با کمی توضیح نمیشه 

خوده قانون جذب چند تا قانون داره خودش 

به چند چیز بستگی داره که شما به هدفت میرسی یا نه

کتاب و فیلم مستند زیادی هست 

متوجه منظورتون نشدم

هدف چیه ؟

مالی؟

درمان بیماری؟

قبولی کنکور؟

بدست آوردن شغل مورد علاقه؟

این هایی رو که گفتم رو میشه بدست آورد با قانون جذب..........

حتی بالعکسش از چیز هایی رو هم که میترسی هم جذب میکنی اصلا ماله کل روز درگیر همین هستیم  ولی خودمون قبول نداریم 

من خودم یادمه یکبار تو اوتوبان لاستیک ترکوندم (خیلی بد بود) از اون به بعد ترس وجودم رو گرفته بود همش به این که دوباره برام اتفاق میافته فکر میکردم. تا اینکه تو یک سال و نیم تقریبا 3 بار لاستیک ترکوندم و پنچر کردم!!!!!!!!!!!

مدتی گذشت تا فهمیدم کائنات و انرژی و جذب یعنی چی تا دیگه گرفتارش نشدم 

البته این یک مورد کوجیک بود هزاران بار برام اتفاث افتاده 

هدف چیه ؟ مالی؟ درمان بیماری؟ قبولی کنکور؟ بدست آوردن شغل مورد علاقه؟ این هایی رو که گفتم رو ...

من دلم يه زندگي مستقل ميخاد يه خونه جدا از خانواده شوهرم خدا شاهده من قصدم جدا كردن كسي از خانوادش نيس نيتم بد نيس 

من دلم يه زندگي مستقل ميخاد يه خونه جدا از خانواده شوهرم خدا شاهده من قصدم جدا كردن كسي از خانوادش ن ...

اول باید تلاش کنه همسر شما بعد......

وظیفه شما اینه که براش برای زندگی خودتون برنامه ریزی داشته باشین مدیریت خرج و زندگی رو اگر همسرتون بلد نیست شما به عهده بگیرین

تلاش با دیده سنجیده.......

گاهی اوقات زحمات زیادی کشیده میشه و لی پیشرفتی حاصل نمیشه (یعنی یکجای کار میلنگه باید بگیردین دنبالش)

بعد باید از قانون جذب هم استفاده بکنید خود به خود راهش جلوتون باز میشه ولی باید ایمان داشته باشین وصبر صبر صبر

کتاب قانون جذب از مایکل لوسیر رو دانلود کن قشنگ با حوصله بخون 

بعد اگر مایل بودی منابع غنی تر و کامل تر رو بهتون معرفی میکنم

اول باید تلاش کنه همسر شما بعد...... وظیفه شما اینه که براش برای زندگی خودتون برنامه ریزی داشته ...

خانواده همسر من شرايط مالي خوبي دارن و خونه هاي زيادي هم دارن كه اجاره دادن و اجازه نفس كشيدن هم نميدن مجبوريم طبقه بالاي اونا زندگي كنيم

خانواده همسر من شرايط مالي خوبي دارن و خونه هاي زيادي هم دارن كه اجاره دادن و اجازه نفس كشيدن هم نمي ...

آهان پس خداروشکر مشکل مالی ندارین 

نصف کار حله شده است 

کتاب رو مطاطعه کنید عمل کنید مو به مو به نتیجه خواهید رسید

کائنات خیلی بیشعوره بگین من ادم بخدتی هستم بدختی رو بهتون بر میگردونه عین آیینه..... یا صدایی که تو کوه فریاد بزنین طنین همون رو بهتون پاس میده 

اول باید تلاش کنه همسر شما بعد...... وظیفه شما اینه که براش برای زندگی خودتون برنامه ریزی داشته ...

ممنون ميشم كتابها يا مقاله بهم معرفي كنين فقط بگين واقعيته و شما خودتون تجربه كردين اميدواربشم

ممنون ميشم كتابها يا مقاله بهم معرفي كنين فقط بگين واقعيته و شما خودتون تجربه كردين اميدواربشم

بله خانم این حرف من نیست 

مگه نشنیدین تو درمان بیماری روحیه از همه چی مهم تره اون روحیه چیه؟ امیدواری و فکر کردن به چیز های شادی بخش که روحیه میده یعنی جذب کردن چیز های مورد علاقه

یا نشندین از هرچی بترسی سرت میاد

من یک ماشین میخواستم بخرم چند سال پیش منای که نوجوون بودم .

خودم رو به آب و آتیش زدم دید پولم نمیرسه باید یه ماشین داغون بگیرم ولی گذشت بعد چند وقت خردیم رفیق که سوار شد بهم گفت دقیقا همونی رو که میخواستی گرفتی! بعد خود اونجا تعجب کردم که راست میگه اون ماشین هم اومده سمت فهمیدم که جذبش کردم 

شما هم باید خودت رو خونه مستقل واقعا تصور کنی! و قانون جذب رو رعایت کنی ..........مثل من که از خونه میزدم بیرون جوری رفتار میکردم که انگار کلید خونه سوویچ ماشینمه...............