2777
2789
کتاب راز رو بخون بعدم کتاب معجزه شکرگزاری رو بخون و تمریناتش رو انجام بده من با شکرگزاری به از ۶/۷س ...

من صوتی کتاب شکرگذاری دانلود کردم اشکال نداره؟

دوست عزیز واسه من یه آیت الکرسی بخون امیدوارم خیرش برگرده بخودت🤲🙏😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاش ی تاپیک بزنی بگی منم دعوت کن ب تاپیکت ممنونت میشم

راهی که ۱۰ساله رفتم باید یه کتاب بنویسم و ریزه کاریاشو بنویسم اگر کتاب باشه حدودا ۱۸۰ به بالا صفحه داره تا۳۰۰صفحه

چجور توی تاپیک بگم که حق موضوع بیان بشه

لایک نکن جون خودت ریپلای بهتره ماسکتم بزن کرونا خیلی خره
من از قانون جذب بارها جواب گرفتم ولی مشکلم اینکه ممکنه چند سال طول بکشه تا به خواستم برسم  راه ...

ببین عزیزم اینکه طول میکشه یکی از دلایلش میتونه این باشه که شما این پیش زمینه ذهنی و دارین ک طول میکشه پس اول باید سعی کنین این باورو از بین ببرین 

دلیل دیگش میتونه این باشه خودتون مانع ایجاد میکنین مثلن شک میکنین ، یا کاری انجام میدین ک ارتعاشش پایینه و اینجوری قدرتتونو کم میکنید یا مثلن با خواستتون کاملن هم ارتعاش نیستین

برای اجابت سریع تر اول اینكه باید ت میتونید ارتعاشتونو بالا نگه دارین 

دوم اینکه با خواستتون هم ارتعاش باشین 

سوم اینکه باور و یقین قلبی و حتمی داشته باشین ک رخ میده 

چهارم برای کاینات راه و روش تعیین نکنین مثلن شما دوست دارین فلان شخص خاص و ببینید الا و بلا تعیین میکنید ک باید اونو مثلن تو قم ببینید درحالی ک شاید ب صلاح باشه و راحت تر باشه اونو تو کیش ببینید ، پس کاینات و محدود نکنید ،خواستتونو جذب کنید اما راه و روش رسیدن بهش و اجازه بدین کاینات براتون انتخاب کنه که بهترینه 

برای کار نامزدتون باید شکرگزاری هم انجام بدین چون شکرگزاری غوغااااا میکنه فوق العاده ارتعاش بالایی داره 

برای حتی هزارتومن درامدش با تمام وجود شاکر باشید 

پیشنهادم اینه حتمن کتاب معحزه شکرگزاری و بخونین 

دوستان عزیز ببخشید اگه دیر جواب میدم چون سعی کنم توضیحاتم کامل وساده باشه یکم طول میکشه  بابت ...

جذب مرد ایده آل چحوریه؟

من صوتی کتاب شکرگذاری دانلود کردم اشکال نداره؟

نه عزیزم مهم اینه ک تمریناتش رو انجام بدین و ارتعاشتونو بالا ببرین

توی اوقاتی ک حال روحیتون عالیه و احساس شادی  دارین خواسته هاتونو بنویسین با جزییاتش بنویسین و اینکه مثبت بنویسین مثلا ننویسین مریض نباشم بنویس صددرصد سالم باشم و..

بعدم برار بای قرآن یا هرجا دوست داشتین ک کسی نبینه

بچه ها چجوری میشه این قانونو کنترل کرد من حس میکنم جذبم خیلی قویه و اگه ناراحت باشم همش اتفاقای بدو ...

خانمي ميشه به منم كمي بگين چيكار كنم من فقط يه زندگي مستقل از خانواده شوهر ميخام

ببین عزیزم اینکه طول میکشه یکی از دلایلش میتونه این باشه که شما این پیش زمینه ذهنی و دارین ک طول میک ...

مثلا من الان میخوام با یکی دیدار کنم مکان و چطور تصور نکنم؟؟فقط اینکه کنارشمو تصور کنم بقیه چیزارو نه؟

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد⁦♥️⁩                                                          
نه عزیزم مهم اینه ک تمریناتش رو انجام بدین و ارتعاشتونو بالا ببرین توی اوقاتی ک حال روحیتون عالیه و ...

مرسی دوستم😘😘😘😘من خصوصیات مرد ایدآلم نوشت گذاشتم لای قرآن الان منتظرم دیگه

ممنون میشم معرفی کنی عزیزم❤️

اوووم ببین کتابایی مثل اثار کاترین پاندر (مثل قانون شفا ، یا چشم دل بکشا و امثالهم ) و همچنین کتاب راز  که مستندشم هست ، برای شروع خوب هستن 

کتاب معجزه شکرگزاری هم عالیهههه

پیج هایی مثل سکوت ذهن یکم ممکنه مطالبش سطحش گاهی یکم بالاتر باشه اما بازم خوندنش و تفکر بهش کم کم شمارو در مسیر اگاهی قرار میده 

اگه بشه توضیح بده خواستت چی بوده و چطور بهش رسیدی 🙂

بخاطر فروش خونمون وخرید خونه،اول نیت کردم ،بعد ذکر گفتم ک اینا هستن،متاسفم ،مسئولم،منوببخش،متشکرم،دوستت دارم خدای مهربان من،با این اذکار خودمونو پاک میکنیم بعد خواستمون برآورده میشه،عربیش این میشه استغفرالله ربی واتوب الیه،الحمدالله رب العالمین،ک صدبار روزی میگین،

هیچکس از نبودنت نمیمیره😏فوقش دیرتر میخوابه🤞