2777
2789
ان شاءالله ک ب سلامت بگذرونی این دورانو ❤️❤️❤️

مرسی عزیزم  و همچنین

چادر من 😍تاج بندگی من است👑سند زهرایی بودنم را امضا میکند😌طعنه ها دلسردت نکنند بانو 😥با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن 😉 یک مادر دهه هشتادی👶😍 متولد ۱۳۸۰ تیکر تولد یک سالگی دخترم 
نه فقط خوابیدم اصلا تکون نمیخورم در حد دستشویی و اینکه بلند شم غذایی چیزی واسه خودم بیارم

علائمم داری؟

خدایا شکرت.میدونم به صدای قلبم گوش میدی .میدونم نگام میکنی .الهم صل علی محمد و ال محمد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سونوی واژینال ببست هفته ۴۹ بود این شکمی بود ممکنه دقیق نبوده 

سلام عزیزم ببخشید من الان ۱۹ هفته و ۳ روزمه  ، هفته قبل که رفتم سونو آنومالی طول سرویکس رو گفت ۳۱.۵ . دکتر واسم سونوی واژینال نوشت که طول سرویکس دوباره بررسی بشه . خیلی نگرانم میترسم ضرر داشته باشه . میشه یکم توضیح بدی چه جوری انجام میشه ؟ میترسم بعدش لکه بینی پیدا کنم یا کیسه آب پاره بشه . 

من تو هفته 16 رفتم یه جا سونو واژینال گفت 28

دکترم گفت به حرف یک نفر اکتفا نکن ،برو یه جا بهتر سونو بده مجدد ،فرداش رفتم جای دیگه گفت 35

دیگه نمیدونم 

دکتر گفت سرکلاژ نمیخوای

خدایا شکرت   
سلام عزیزم ببخشید من الان ۱۹ هفته و ۳ روزمه  ، هفته قبل که رفتم سونو آنومالی طول سرویکس رو گفت ...

نه اونقدری عمیق نیست که به بچه ضرر بزنه 

فقط یکوچولو ممکنه درد داشتع باشی که اگه خودت رو سفت نگیری و یکوچولو تحمل کنی بعد از سنو اصلا مشکلی نیست

چادر من 😍تاج بندگی من است👑سند زهرایی بودنم را امضا میکند😌طعنه ها دلسردت نکنند بانو 😥با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن 😉 یک مادر دهه هشتادی👶😍 متولد ۱۳۸۰ تیکر تولد یک سالگی دخترم 
نه اونقدری عمیق نیست که به بچه ضرر بزنه  فقط یکوچولو ممکنه درد داشتع باشی که اگه خودت رو سفت ن ...

اووووف دارم می میرم از فکر و خیال ، شکل دستگاهش تو نت بود خیلی بزرگ و دراز بود ☹😓😔

اووووف دارم می میرم از فکر و خیال ، شکل دستگاهش تو نت بود خیلی بزرگ و دراز بود ☹😓😔

نترس اصلا چیز خاصی نیس 

من نمیدونستم سنو واژنیال برام نوشته رفتم برای سنو امومالی گفت ۳۰۰میشه گفتیم چرا گفت دوتا سو ست یکی شکمی ویکی داخلی  اون لحضه خیلی استرس گرفتم باخودم میگفتم من میترسم و اینا 

بعد رفتم هیچ چیز خاصی نبود 

فقط چون قبلا درموردش یخورده خونده بودم میدونستم اگه خودم رو سفت بگیرم بیشتر درد میاد  

خودم رو رها کردم تو همون لح۱ه که داشت سنو انجام میداد فقط یکوچولو درد داشت بعد که دستگاه رو در اورد هیچ مشکلی نبود 

تو هم نگران نباش 

فقط چند تا نفس عمیق بکش موقع سنو  و خودت رو سفت نگیر همین 

نترس اصلا چیز خاصی نیس  من نمیدونستم سنو واژنیال برام نوشته رفتم برای سنو امومالی گفت ۳۰۰میشه ...

مرسی عزیزم بابت راهنماییت خدا نی نی تو واست حفظ کنه ان شاءالله سالم و سلامت بیاد بغلت 😃😘😊☺