2777
2789
عنوان

بی بی مثبت انقدر زود عجیب نیست؟

282 بازدید | 21 پست

سلام دوستان. من 22 اردیبهشت اولین روز آخرین پریودم بود( پریودم خیلی خفیف و لک بینی بود). به خاطر دلدردی که حس می کردم دکتر برام تست بتا و سونو نوشت. تست بتا روز 7 خرداد منفی بود. و سونوی روز 8 هم یه کورپوس لوتئوم ( جسم زرد) و کمی مایع آزاد نشون داد که دکتر سونوگراف گفت احتمالا تخمک گذاریته. بعد من 12 خرداد همینجوری یه بی بی چک گذاشتم که هاله انداخت. بعد روز به روز پررنگ تر شد و 17 خرداد که تست بتا دادم 182 بود. دوره هام هم یکم نا منظمه مثلا گاهی یه هفته عقب میفته پریودم. ممکنه این بارداری من مربوط به ماه قبلش باشه؟ 

از عدد بتات معلوم ک این ماه گرفته چون اگه ماه پیش بود باید بالاتر می‌بود 

در هر صورت  مبارک 😍 

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

احتمالا باردار بودی اون لکه لینیتم از بارداری بوده

⚘الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم⚘🌷تیکر تولد دوساله شدن دخترمه💋 خدایا مراقب خانواده ام باش. فقط بخودت خدایا توکل میکنم میدونم که هوای دخترو خانوادمو داری💚💙❤💛💟
احتمالا باردار بودی اون لکه لینیتم از بارداری بوده

من خودم هم همین فکر رو میکنم چون دکتر میگفت مطمئنی وسط دورته ؟ ضخامته رحمت بیشتر میخوره

بعد یه جورایی بی بی 5 روز بعد از تخمک گذاری مثبت شده که منطقی نیست

نه چون اگه مربوط به ماه قبل بود الان بتات بالای هزار بود همون اولین بی بی چک ت هم مثبت میشد.

آها راست میگین به عددش نمیخوره. مگه اینکه دیر لقاح انجام شده باشه

از عدد بتات معلوم ک این ماه گرفته چون اگه ماه پیش بود باید بالاتر می‌بود  در هر صورت  مبا ...

عزیزم امضات فداتشم منم مثل تو بودم ان شالله بزودی مامان بشی امین

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

🖤🖤ایرانم درد میکند🖤🖤
عزیزم امضات فداتشم منم مثل تو بودم ان شالله بزودی مامان بشی امین اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل ...

فدات عزیزم ایشاالله ک صحیح و سالم دختر نازت و بغل بگیرش😍❤️

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

این یه برنامست برای بارداری وبچه داری عالیه
من عضوم به نظرم خیلی خوبه .میتونین با مامانای همسن بچه هاتون تبادل نظر کنین...

از روی رنگ ابی میتونین نصب کنینبزنین روی این رنگ تا نصب شه

اسی من بیبی چکم یک هفته قبل موعدم نشون داد ،جای نگرانی نیست مبارکه

زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه