2777
2789
عنوان

خوشحال بودن

83 بازدید | 9 پست

توی این قرنطینه چیکار میکنین که از لحاظ روحی تضعیف نشید؟و خوشحال باشین همیشه؟البته به غیر از رفت و آمد با فک و فامیل.چون ما با هیچکس رفت و آمد نداریم:(((((

ما درحالت عادی هم رفت و آمد خونوادگی نداشتیم؛

من آهنگ گوش میدم دائم میرقصیم

تو تتهاییم ازین چالشای اینستا درست میکنم ولی خب فقط برا عشقم میفرستم😂رابطه رو محکم نگه میدارم...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من همش گوشی دستمه روحیه ناابوود ولی اهنگ میزارم میرقصم  هراز چندگاهی

یه جایی همین وراس همیشه ما خدامون ...مث خورشیدی که میکنه ماهو تابون....اگه توفان ترینم بازم قرصه دلم...وقتی خودشه ناخدامون🙂

شاید باورت نشه اما برا شوهرم دارم شال گردن میبافم. برا اتاق کوچولومم دارم گلدوزی میکنم.  باید پارچه بخرم و از این کوسن های عروسکی تخت بدوزم.باید سبزی پلویی بخرم  . کلی کار دارم

مهربونی خرج اضافه نیست! 
شاید باورت نشه اما برا شوهرم دارم شال گردن میبافم. برا اتاق کوچولومم دارم گلدوزی میکنم.  باید پ ...

آخه منم کای کار دارم چون دانشجوی هنرم کلی کار با رنگ ریخته سرم.اما تا وقتی سر حوصله نیام و ته دلمو شاد نکنم نمیتونم انجام بدم

آخه منم کای کار دارم چون دانشجوی هنرم کلی کار با رنگ ریخته سرم.اما تا وقتی سر حوصله نیام و ته دلمو ش ...

منم راستش خیلی وقتا حال ندارم اما اگه به خودم تکون ندم همه کارام میمونه. وقتی بشینم پاشون حس و حالشم میاد 

مهربونی خرج اضافه نیست!