2777
2789
عنوان

دوستان قمی روانشناس نوجوان میخوام

691 بازدید | 15 پست

دوستان یه پسر ۱۲ ساله دارم کاملا عصبی و پرخاشگر

همش میخواد بجنگه باهمه 

خسته شدم از دستش میخوام ببرم مشاور

یکی که کارش عالی باشه رو میخوام

وزن فعلی ۷۵🔓....هدف اول ۶۹🔒....هدف دوم ۶۵🔒....هدف سوم🔒 ۶۲....هدف چهارم ۵۹.🔒.....هدف اخر۵۷🔒

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زنگ بزن 1480 هم مشاوره بگیر هم اینکه مشاور خوب ازشون بپرس

هرچی میزنگم فقط میشه صبر کن به هیچی هم وصل نمیشه

وزن فعلی ۷۵🔓....هدف اول ۶۹🔒....هدف دوم ۶۵🔒....هدف سوم🔒 ۶۲....هدف چهارم ۵۹.🔒.....هدف اخر۵۷🔒
خب وقتی میگه صبرکن قطع کن نگه ندار بیشتر از دو سه دقیقه مجدد پنج یا ده مین بعد بزن

هردفه ۴ دقیقه صبر میکنم خبری نمیشه

از صبح ۳ بار زنگیدم

بازم میزنگم

گفتم اینجا کسی مشاور میشناسه

من قمم امااینجانمیشناسم ولی شماره دکترحبشی رواز۱۱۸بگیرواقعاکارش حرف نداره البته نمیدونم برانوجوان ه ...

کجا هست دکتر حبشی  چه شهری

من قمم امااینجانمیشناسم ولی شماره دکترحبشی رواز۱۱۸بگیرواقعاکارش حرف نداره البته نمیدونم برانوجوان ه ...

واقعا شماره شو صدو هجده داره؟! به اسم مطب یا کلنیک؟ صد و هجده مشهد؟

هوای خوب مثل زن خوب استهمیشه نیست. ..زمانی هم که هست, دیرپا نیست.مرد اما پایدار تر است.اگر بد باشد, می تواند مدت ها بد بماند و اگر خوب باشد, به این زودی بد نمی شود اما زن عوض می شود با بچه, سن, رژیم, حرف, ماه, بود و نبود آفتاب, وقت خوش...زن را باید پرستاری کرد با عشق،حال آن که مرد می تواند نیرومند تر شود اگر به او نفرت بورزند

تحڪم نڪنید

من ب تو میگم ب این مهمانی نرو!

من ب تو میگم اینجا بمون!

ب تو میگم بشین سر درس و مشقت!

من ب تو میگم! به تو میگم! مگر نگفتم؟!

این جمله های تحڪم آمیز را اغلب نوجوانان می شناسند،

اما والدین هم بهتر از هر ڪسی می دانند هرچه چنین جملاتی را بیشتر ب ڪار ببندند، ڪمتر نتیجه می گیرند و هر روز از فرزندخود دورتر می شوند،

ولی باز در صورت مشاهده تمرد های آنها نمی توانند خود را ڪنترل ڪنند و به نوجوان تحڪم می ڪنند.

تو ۹/۹/۹۹ هیچ خبری نیست😒
واقعا شماره شو صدو هجده داره؟! به اسم مطب یا کلنیک؟ صد و هجده مشهد؟

احتمال زیادداره من داشتم شماره شو پاک شده ازگوشیم،مطب داره،به صدوهجده بگین که شماره مطب دکترحبشی مشهدبهتون میده

کارش واقعاحرف نداره خیلی هاپیشش رفتن وجواب گرفتن