میدونم سخته ها ولی بازم جای شکر داره نوه خالم از وقتی دنیا امد تا ۴ ماهگی صبح و شب فقط جیغ میکشید و گریه میکرد😐😐😐😐۱۰۰تا بیشتر دکتر بردن همه میگفتن مشکلی نداره و ۴ماهش تموم شد اروم شد😐
برای برطرف شدن مشکلاتم و سالم بودن نینیم یصلوات بفرستید لطفا🙏
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
همه نوزادا همینن شبا دل. درد نیگیرن از داروخونه قطره بگیر. خودتم اروغش رو خوب بگیر. تحمل کن دیگه تا 4 ماهگی ادامه داره معده شون عادت نداره تو تاپیکای قبلی نی نی سایت سرچ کن . کولیک نوزاد میفهمی
نه اصلا بغلیش نکردی درد داره تو بغل میاد اروم میشه بخصوص ک دراز کشیده دلش بیشتر درد میگیره نشون به این نشون که دردش شبه و ساعت مشخصی داره صبحم خوب میشه انگار نه انگار. بچه بغلی همیشه بغلیه...