2777
2789
کابینت سفید مشکی دیگه داره از به روز خارج میشه...ضمن اینکه خیلی زیاد شده...برای چند سال پیش خوب بود ولی الان اپشن های خیلی بهتری هست...من از رنگ قرمز تو کابینت ها هم خوشم نمیاد و واقعا شیک ترین حالت اشپزخونه کابینت های چوبی هست...با رنگ چوب نه خیلی روشن و نه خیلی تیره...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من 4سال پیش واسه جهازم مبل و فرش ابی گرفتم..اون موقع خیلی مد بود..الان هست ولی نه مثل 4سال پیش...مبلام خیلی قشنگه و از چشمام نیوفتاده..ولی فرشمو عوض کردم و تیره گرفتم...الان خونه من کابینتاش تیرست و وسایلم سفیده خیلی نما کرده،پرده کرکره ای کرم قهوه ای گرفتم...پذیراییم ابی طلایی هست...یه خوابم بنفش و طوسی و یه خواب دیگم طوسی و سفید..روی هم رفته راضی ام...
دوستم تازه عروسه مبل و پرده هاشو سفید و‌صورتی کمرنگ گرفت دکوراسیون هم سفید اتاق خوابش سفید و ررنگی رنگی آشپزخونه هم سفید و‌مشکی خیلی خوشکل بود و مدرن
خداااااایا شکرت امام رضا ممنونم حاجتمو دادی خدااایاشکرت که جواب گریه هامو دادی و برام معجزه کردی من صدای قلب دخترخوشکلم شنیدم ان شاالله سالم و صالح بیاد بغلم......... ان شاالله خدا به همه منتظرا فرزند سالم و صالح بده . اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم ..اللهم عجل لولیک الفرج...التماس دعا
خون سمانه خیلی قشنگه ولی خب خونش بزرگ و ساختش مدرن هست..حالا کن وسایل سمانه رو بزاری تو یه خونه قدیمی یا معمولی..هیچ نمایی نداره...اصل خونست که توش هزینه شده باشه...و نور پردازی خوبی داشته باشه وگرنه بهتریم وسایل هم بزاری ذره ای نما نمیکنه..